Kelly Clarkson egyszerre két dallal tért vissza

2017. szeptember 14.
Több éves szünet után egyszerre két ígéretes számmal tért vissza Kelly Clarkson. A Love So Soft egy pörgősebb, a Move Youegy meghittebb, érzelmesebb oldalát mutatja meg.

Kelly Clarkson nevével először 2002-ben, az American Idol tehetségkutatóban találkozhattunk, amelyet meg is nyert. Az énekesnő bemutatkozó albuma rögtön a műsor után megjelent Thankful címen, az igazi nagy durranás azonban 2006-ban érkezett a Breakaway című lemezzel, és a Since U Been Gone a Behind These Hazel Eyes és a Because of You dalokkal, amelyek rögtön felemelték Kelly-t a világ vezető énekesnői közé.

Az énekesnő az utóbbi három évben inkább a családjának szentelte az idejét, és csak egy karácsonyi lemezt és az utolsó RCA-Records albumát adta ki Piece By Piece címen. Aztán tavaly bejelentette, hogy az Atlantic Records-hoz szerződött és új lemezen dolgozik. A munkálatok első két gyümölcsébe kóstolhattunk bele a napokban: a Love So Soft és a Move You egyszerre jelentek meg és az októberben érkező album beharangozói.

Az új, Meaning of Life címre hallgató lemez október 27-én jelenik meg és már előrendelhető. Addig is hangolódjunk az értelmére Kelly két új, fergeteges dalával!

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music