Két új szereplőt is keresnek a Trónok harca 8. évadához

2017. szeptember 18.
Az HBO nemrégiben jelentette be, hogy két új szerepre is castingolnak a Trónok Harca nyolcadik évadához, a rajongók pedig már most a cselekményt próbálják kiokoskodni a leírásokból.

Fájdalmasan sokat kell még várni a Trónok harca legújabb évadára, de legalább addig bőven van idő, hogy a sztori lehetséges fordulatain agyaljunk. Most például az a nagy feladvány, hogy vajon milyen szerepet szán két új karakterének az HBO, akiket most castingolnak a nyolcadik évadhoz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az egyik szerephez egy bátor, őszinte ideális nyolcéves északi lányt keresnek – kicsit olyannak tűnik a figura, mint a vagány Lyanna Mormont. A leírásban azt mondják, határozott, harcos kislányt keresnek, a rajongók szerint pedig elképzelhető, hogy egy másik északi ház kap így fontos szerepet.

A másik új karakter egy kisfiú lesz, nyolcéves vagy néhány évvel idősebb, „egy szegény kisfiú, akinek mindenért meg kell küzdenie”. Mivel nem írtak semmi specifikusat az akcentusról vagy a sorozatban szereplő tájakhoz szükséges kinézetről, a rajongók valószínűnek tartják, hogy a fiú Essosban vagy Királyvárban fog majd felbukkanni.

HarpersBazaar