Két új szereplőt is keresnek a Trónok harca 8. évadához

2017. szeptember 18. |

Az HBO nemrégiben jelentette be, hogy két új szerepre is castingolnak a Trónok Harca nyolcadik évadához, a rajongók pedig már most a cselekményt próbálják kiokoskodni a leírásokból.

Fájdalmasan sokat kell még várni a Trónok harca legújabb évadára, de legalább addig bőven van idő, hogy a sztori lehetséges fordulatain agyaljunk. Most például az a nagy feladvány, hogy vajon milyen szerepet szán két új karakterének az HBO, akiket most castingolnak a nyolcadik évadhoz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az egyik szerephez egy bátor, őszinte ideális nyolcéves északi lányt keresnek – kicsit olyannak tűnik a figura, mint a vagány Lyanna Mormont. A leírásban azt mondják, határozott, harcos kislányt keresnek, a rajongók szerint pedig elképzelhető, hogy egy másik északi ház kap így fontos szerepet.

A másik új karakter egy kisfiú lesz, nyolcéves vagy néhány évvel idősebb, “egy szegény kisfiú, akinek mindenért meg kell küzdenie”. Mivel nem írtak semmi specifikusat az akcentusról vagy a sorozatban szereplő tájakhoz szükséges kinézetről, a rajongók valószínűnek tartják, hogy a fiú Essosban vagy Királyvárban fog majd felbukkanni.

HarpersBazaar

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Az egyik legfelkapottabb izlandi tehetség, Víkingur Ólafsson Budapesten izland

Az egyik legfelkapottabb izlandi tehetség, Víkingur Ólafsson Budapesten