Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is játszik majd Tarantino legújabb filmjében

2018. március 02.
Leonardo DiCaprio után Brad Pitt is rábólintott Tarantino legújabb filmjére, amiben a két színész a hírhedt Manson-család gyilkosságaiba keveredik bele.
Fotó: Profimedia – Red Dot

Egyelőre Once Upon a Time in Hollywood címen fut Tarantino legújabb filmje, amiben két A-listás szupersztár, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is szerepel majd. Az 1969-ben játszódó sztoriban Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), a lecsúszóban lévő western-sztár és kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt) alakítják a főszerepet, akik próbálnak visszakúszni valahogy a hollywoodi csillogásba. A Manson-család úgy kerül képbe, hogy Rick történetesen Sharon Tate modell-színésznő szomszédja – ő volt az a modell, aki Roman Polanski felesége lett, és akit 8 és fél hónapos terhesen brutálisan meggyilkoltak a Manson-féle szekta tagjai.

Tarantino azt mondja, már öt éve dolgozik a forgatókönyvön, a sztori pedig azért is áll különösen közel hozzá, mert élete nagyrészében Los Angelesben élt. „Nagyon örülök, hogy elmesélhetem ezt a Los Angeles-i történetet egy olyan Hollywoodról, ami már nem létezik többé.” Annak pedig különösen örül, hogy Leonardo DiCaprio és Brad Pitt is igent mondtak a filmre.

A filmet a tervek szerint 2019. augusztus 9-én, a Manson-család nagy mészárlásának 50. évfordulója alkalmából mutatják majd be.