Már nagyon dolgoznak a Hatalmas kis hazugságok szereplői

2018. március 22.
Sajnos még elég sokat kell várni a Hatalmas kis hazugságok következő évadára, de azért jó látni, hogy kedvenc karaktereink már visszatértek Monterey-be.

2019-re ígérték az első évaddal őrületes népszerűségre szert tett Hatalmas kis hazugságok következő szériáját, és bár nekünk még jó sokat kell várnunk addig, a sorozat szereplői már most visszatérhettek Monterey-be.

Az HBO már eddig is csöpögtetett néhány részletet, például elárulták, hogy a második évadban „a rosszindulatú hazugságok, a barátságok álhatatossága, a házasságok törékenysége és persze a gyereknevelés visszásságaira” fókuszál, de kiderült az is, hogy Meryl Streep is feltűnik majd az új részekben. De még ezeknél is sokkal izgalmasabb, hogy már a széria sztárjai is elkezdték posztolni a forgatáson készült fotókat: Reese Witherspoon és Laura Dern például már a jellegzetes kávéházi asztalka mellett ücsörögnek elegáns szettjeikben:

Watch out Monterey, here we come! #BLL2

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Zoe Kravitz is visszavedlett a jógaoktató Bonnie-vá:

Bonnie’s. Back. #BLL2

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

És Shailene Woodley-ból is újra Jane lett:

JANES BACK. #letsdothis #BLL2

A post shared by shailene woodley (@shailenewoodley) on

Jó látni, hogy a sorozat szereplői majdnem olyan lelkesek az új évadtól, mint amilyenek mi vagyunk – csak győzzük kivárni a folytatást!