Második évaddal tér vissza a Hatalmas kis hazugságok

2017. december 11.
Az év egyik legjobb sorozata jövőre is folytatódik, ráadásul külön jó hír, hogy Nicole Kidman és Reese Witherspoon is marad!
Fotó: Profimédia – Red Dot

A Liane Moriarty sztorijából sorozatra adaptált Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) az idei év egyik legklasszabb sorozata volt, szóval szuper hír, hogy az eredetileg egy évados minisorozatnak ismert széria folytatódik!  A téma továbbra is a dúsgazdag kaliforniai anyukák látszólag gondtalan élete mögött rejtőzködő konfliktusok és szétzilált kapcsolatok boncolgatása lesz, az meg pláne izgalmas, hogy ezúttal egy nő, (a tavalyi év egyik nagy dobását, az American Honey-t is jegyző) Andrea Arnold rendezi a részeket. Egyelőre biztosnak tűnik, hogy Nicole Kidman és Reese Witherspoon a második évadra is leszerződött, de a többi szereplővel még zajlanak a tárgyalások.

A sorozat egyébként egy rakás Emmy-díjat bezsebelt idén, és nemcsak a színésznők elképesztően jól kidolgozott karaktereket életre keltő játékát méltatták gyakran, hanem azt is, hogy Nicole Kidman figurája képes volt széles körben felhívni a figyelmet a kívülről gyakran láthatatlan családon belüli erőszakra.

A második évad premierjéről egyelőre még nem közölt információkat az HBO, mindenesetre mi már most borzasztóan várjuk!