Friss: ma jelent meg Shawn Mendes új albuma

2018. május 25.
Az idei Sziget Fesztivál headlinerének Shawn Mendes címet viselő lemeze a 2016- os dupla platina Illuminate-et követi.

A lemezről már megjelent dalok, az In My Blood és a Lost In Japan és a Khaliddal közös Youth azonnal a toplisták élére kerültek és elismerő kritikákat kaptak többek között a Rolling Stone-tól és a Billboardtól. Az albumon közreműködik Julia Michaels is; a Fallen For You című dalt Ed Sheerannel közösen írta Mendes, a Like To Be You-ban pedig maga John Mayer szólózik.

Shawn Mendes 2018-ban felkerült a TIME listájára, a világ 100 legsikeresebb embere közé. Világszerte több, mint 10 millió albumot és 100 millió single-t adott el, 11 milliárdan streamelték dalait, és 4 milliárd felett van YouTube-videói nézettsége. 2015-ben legjobb új előadónak járó MTV Europe Music Awards-ot hozta el, 2016-ban a legjobb férfi előadó kategóriában lett győztes, 2017-ben pedig ’There’s Nothing Holdin’ Me Back’ című daláért kapott díjat és őt választották a legjobb előadónak is.

Emellett Shawn több slágere is listavezető lett: ilyen a Camila Cabelloval közös I Know What You Did Last Summer, a Mercy, és nagy kedvencünk, a hétszeres platina Stitches is.

A legjobb hír pedig, hogy Shawn idén a Szigeten is koncertet ad augusztus 13-án. 🙂