Timothée Chalamet szívszorító apa-fiú drámában ríkat meg minket

2018. június 29. |

A Beautiful Boy egy igaz történetet dolgoz fel, melyben a Szólíts a neveden sztárja metamfetaminfüggő kamaszt alakít majd. A trailer alapján mindenki zokogni fog.

A Szólíts a neveden után mindenki tűkön ülve várta, mi lesz Timothée Chalamet újabb dobása, és az már most eléggé borítékolható, hogy a Beautiful Boy csak még magasabbra emeli a fiatal tehetség karrierjét. Az igaz történeten alapuló film a belga Felix Van Groeningen első angol nyelven beszélő filmje, azé a Van Groeningené, aki megrendezte a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában taroló Alabama és Monroe-t, amit köztudottan nem lehet anélkül végignézni, hogy kitörne belőlünk a zokogás.

Valószínűleg nem lesz ez másképpen a Beautiful Boy esetében sem: Timothée Chalemet metamfetaminfüggőséggel küzdő kamaszt alakít majd, Steve Carrell pedig az édesapját, a kettejük kapcsolatára koncentrál majd a film. A történet alapját a valódi apa-fiú páros, Nick és David Sheff memoirjai adják, és már az előzetes is nagyon szívbemarkolóra sikerült:

A film a tervek szerint október 12-én kerül majd a mozikba.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Irodalom az Akváriumban akvárium

Irodalom az Akváriumban

Új Bodies kiállítás nyílik az emberi test

Új Bodies kiállítás nyílik

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal divatfotós

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal