Timothée Chalamet szívszorító apa-fiú drámában ríkat meg minket

2018. június 29.
A Beautiful Boy egy igaz történetet dolgoz fel, melyben a Szólíts a neveden sztárja metamfetaminfüggő kamaszt alakít majd. A trailer alapján mindenki zokogni fog.

A Szólíts a neveden után mindenki tűkön ülve várta, mi lesz Timothée Chalamet újabb dobása, és az már most eléggé borítékolható, hogy a Beautiful Boy csak még magasabbra emeli a fiatal tehetség karrierjét. Az igaz történeten alapuló film a belga Felix Van Groeningen első angol nyelven beszélő filmje, azé a Van Groeningené, aki megrendezte a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában taroló Alabama és Monroe-t, amit köztudottan nem lehet anélkül végignézni, hogy kitörne belőlünk a zokogás.

Valószínűleg nem lesz ez másképpen a Beautiful Boy esetében sem: Timothée Chalemet metamfetaminfüggőséggel küzdő kamaszt alakít majd, Steve Carrell pedig az édesapját, a kettejük kapcsolatára koncentrál majd a film. A történet alapját a valódi apa-fiú páros, Nick és David Sheff memoirjai adják, és már az előzetes is nagyon szívbemarkolóra sikerült:

A film a tervek szerint október 12-én kerül majd a mozikba.