A Szürke 50 árnyalata megváltoztatja Diane Keaton életét

2018. május 23.
Elképesztően viccesnek ígérkezik a Könyvklub című film, amiben Diane Keaton és Jane Fonda is teljesen rápörög a Szürke 50 árnyalatára.

Nem könnyű versenyezni a futószalagon gyárott Marvel-filmekkel, de az idei nyár mozija akkor is a Könyvklub lesz. Mert ennél viccesebb sztorit nem is nagyon lehetne kitalálni: a film tulajdonképpen arról szól, hogy egy csapat középkorú nő a közös könyvklubon elolvassa a hírhedt (és már önmagában is humorforrássá vált) Szürke 50 árnyalatát, ettől pedigg egy csapásra megváltozik az életük. Persze ez az egész csak azért tud működni, mert a négy főszereplő szerepére sikerült csupa A-listás, kábé élő legendának számító színésznőt összeválogatni – Diane Keatont, Jane Fondát, Candice Bergent és Mary Steenburgent.

A pikáns könyv fenekestül felforgatja az életüket, felébreszti szexualitásukat és legvadabb álmaikat is, ami különösen annak fényében vicces, hogy a film valószínűleg rájátszik majd a klasszikusnak számító „klimaxoló nők problémái”-vonalra is. De az előzetes alapján úgy tűnik, a Könyvklub sokkal inkább szól majd arról, hogy az időskori szexualitás egyáltalán nem ciki (nem úgy, mint a reptéri ellenőrzésen fennakadó erotikus olvasmány) és sosincs késő egy házasságban bedobni a kötözős szexet.

A film május 31-én kerül a magyar mozikba!