Jonah Hill és Emma Stone virtuális valóságban küzdenek a mentális betegségeik ellen

2018. szeptember 14. |

Nagyon keveset lehet tudni még a pszichiátriai betegségeket és virtuális valóságot ötvöző Maniacról, de az már biztos, hogy elképesztően jó lesz.

Több oka is van annak, hogy a Netflix új sorozatáról, a Maniacról már vakon ki lehet jelenteni, hogy valószínűleg iszonyú jó lesz. Egyrészt az a Cary Joji Fukunaga rendezte, aki a True Detective-en is dolgozott, másrészt játszik benne a szuper Emma Stone és a zseniális (sajnos magához képest furán vékony) Jonah Hill, harmadrészt pedig sikerült olyan koncepciót találniuk ami két nagyon aktuális és izgalmas témát ötvöz.

Jonah Hill karakterét skizofréniával diagnosztizálták, Emma Stone akut depresszióban szenved. Mindketten kipróbálnak egy speciális, új kezelést, (újabb nagyszerű meglepetés: Justin Theroux a kísérleti eljárást vezető főorvos!) amivel mindenféle őrült párhuzamos világokba, virtuális valóságokba keverednek.

Már a trailerből látszik, hogy a sorozat nagyon látványos lesz, és valószínűleg hangsúlyos lesz a romantikus szál a két főhös között. Mindeközben viszont a Maniac mégis a mentális betegségeket állítja középpontba, ami pedig hihetetlenül fontos vállalás.

A sorozat szeptember 21-én érkezik a Netflixre.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben a kastély

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben

A magány fájdalmáról énekel Kulka János dal

A magány fájdalmáról énekel Kulka János