Így öltözik a Fran Palermo énekese

2018. november 11.
A napokban debütált online a 24 éves Henri Gonzo eddigi zenei karrierjét, illetve zenekarát, a Fran Palermót bemutató porté / dokumentumfilm, de nem ez az egyetlen újdonság a csapat körül. November 17-én idei legnagyobb klubkoncertjükre készülnek az Akváriumban, ahol két vadonatúj dalt is bemutatnak majd a jövő tavaszra tervezett harmadik albumukról, de egészen egyedi fénytechnikával illetve Henri által összegyűjtött vetítéssel is készülnek.

Henri Gonzo ruhatára

„Eleinte gyakran hordtam kalapot, és ez egyfajta “emblémává” is vált akkoriban. Ez a kalapos motívum nemsokára visszatér – decemberben érkezik az egyik új dalunk, a Demons On the Beach animációs klipje, aminek szintén egy sombrerós figura a főszereplője.”

„Kalapot már ritkábban, de svájci sapkát még mindig gyakran hordok, illetve nagy szemüvegeket. Néhány koncerten egy régi piros-kék papír 3D-s szemüveget hordtam, csak olyan rosszul láttam benne, hogy egy koncert után berepült a közönségbe.”

„A bőrdzseki is elég gyakori rajtam. Fekete, fehér, napsárga…”

„A hétköznapokon is az átlagosnál továbbgondolom az öltözködést. Ettől függetlenül szeretem az egyszerűbb darabokat is. Gyakran hordok Nanushka-ingeket, bírom a Brandy & Melville és a Le Coq Sportif pólóit is.”

„Cipőben van egy Serge Gainsbourg-féle fehér Repetto csukám, de azt ritkán húzom fel. Beszereztem egy Gucci csizmát most az lesz az új kedvencem, de sokat hordok moccasint, illetve nagyon szeretem a fehér Bensimon tornacipőmet is. Fellépéseken gyakran felveszek színes öltönyöket. Néha az arcomat is befestem…”