Erről fog szólni a Toy Story 4

2018. november 15.
A Disney évek óta pedzegeti egy új Toy Story film megalkotását, de most már biztosan elkészül a negyedik rész. Woody története folytatódik, már azt is lehet tudni, hogy mivel!

Sokak kedvenc meséje, a Toy Story újra életre kel, a Disney által már régóta ígérgetett Toy Story 4-ben. Egyelőre még csak teasereket és jelenetfotókat láthattunk a rajzfilmből, de egy friss közleményből a sztori is kiderül: a korábbi mesék cowboy főhőse, Woody új otthonba költözik, Bonnie szobájában azonban van egy új játék is, Forky. Forky valamiért nem akarja elhinni, hogy ő is élettelen játék lenne, ezért szeretne megszökni Bonnie szobájából. Csakhogy a játékok most is mindenféle őrült kalandokba keverednek, megakadályozva vele Forky „küldetését” is.

Josh Cooley, a film rendezője azt mondta: „Akárcsak a való életben, minden vég egy új kezdet is. Woody új szobába kerül, új játékokkal és egy új gyerekkel, korábban még nem láttunk ilyet.” Cooley az új központi karakterről, Forky-ról is ejtett néhány szót: „Forky-t Bonnie készítette eldobható evőeszközből, szóval Forky-nak komoly krízissel kell szembenéznie. Szeretné teljesíteni a küldetését evőeszközként, de közben játékként is léteznie kell.”

Egzisztenciális válság a játékbirodalomban? Már alig várjuk!