Igazi karácsonyi dallal jelentkezett Rúzsa Magdi

2018. december 14.
Rúzsa magdi most először írt valódi karácsonyi dalt, amiben a havas teleket és nagymamája mézeskalácsát idézte meg. A frissen megjelent Aduász ezért is talán eddigi legkülönlegesebb albuma.

Az Aduász tizenhárom új dalt tartalmaz, melyek közül kettőt már ismerhet a közönség. A Légzés című dal idén tarolt a toplistákon és már az Aduász is a nyomába ért. A Szakos Krisztiánnal közösen megírt lemez talán az eddigi legkülönlegesebb.
Rúzsa Magdi ezen a lemezen jelentkezett először igazi Karácsonyi dallal is, az énekesnő elmondása szerint az Éva baldachinja egy olyan dal, amit a nagymamája és a gyerekkori telek ihlettek, amikor még térdig érő hóban, a szánkózó gyerekek között húzták haza a fenyőt. Az ünnepi hangulatban a nagymama horgolt, és sült a mézeskalács. Igazi idill volt, amiben ritkán volt része Magdinak.
Különleges gyöngyszemek még a lemezen az Éjfél után vagy a Napfogyatkozás. Az egyik legszebb szerelmi vallomás az Életfolyó. Nehéz kedvencet választani, annyi a fülbemászó dallam ezen a lemezen.Magdi régóta ír verseket, melyeket három- négy évente megzenésítenek, tulajdonképpen így születnek a jól ismert slágerei évről évre.

Az énekesnő valódi hullámvasútra ülteti a hallgatót, énekel szerelemről, magányról, múltról, máról, örömről és nehézségről, mégis mindenki magára találhat minden egyes dalban.
Rúzsa Magdi felismerhető stílusjegyei erről a lemezről sem maradtak le, miközben megint csak egy friss, lendületes, érzelem dús zenei anyagot adott a hallgatóság kezébe.


Kevés olyan előadó van az országban, aki évről-évre duplázni tud az Arénában. Magdi és zenekara régóta együtt dolgozó csapat és ez érezhető is minden dal színpadi megszólalásában. Profi zenekar, hangzás és látvány jellemzi a koncertet.

A Jel koncert Magdi furfangos világába kalauzolta a közönséget, ez látható, nézhető vissza az Aréna dvd-n. A koncerten egyetlen vendég volt, Presser Gábor, akivel az énekesnő régóta dolgozik együtt. A Presser Gáborral előadott három dal talán a legemlékezetesebb és meghatóbb pontjai voltak a közel két órás koncertnek.Ez a koncert minden bizonnyal az egyik legszebb mérföldkő volt Rúzsa Magdi életében, érdemes rá időt szánni.