Marge a Suhanj Alapítvánnyal készítette legújabb dalát

2018. december 22. |

Az énekesnőt követők már megszokhattátok, hogy a december 13-i születésnapja alkalmából, valamilyen különlegességgel kedveskedik rajongói számára. Idén nem egyedül, hanem a tehetséges producerrel Fehér Hollóval és a Suhanj Alapítvány kóristáival készítette el a dalt. Az új dalhoz forgatott videoklipet mozgássérültek, látássérültek és önkéntesek közreműködésével vették fel, a Suhanj Alapítvánnyal egymást támogatva.

Marge a dal szövegét egyedül kezdte írni, amibe belekerült a Suhanj szó is, így jutott eszébe az alapítvány. Felhívta barátját, Fenyvesi Zolit, aki a Tiszta Szívvel főszereplője is volt és akiről tudta, hogy kapcsolatban áll az alapítvánnyal. Elmondta, hogy szeretné támogatni a munkásságukat. A dal zenéjének írása is elkezdődött Fehér Holló zenésztársával együtt, így elindult egy nagyon inspiráló közös munka.

„Ez a dal a jelképe lesz annak, hogy a zenével nemcsak érzések szintjén tudunk változtatni a világon, hanem tettekkel is!”
Az alapítványnak van egy Suhangyal nevű programja, amely keretei között bárki kitalálhat egy kihívást, és annak a teljesítésével gyűjthet az alapítvány különböző tevékenységeire.

Nemrégiben kiderült, hogy az énekesnőnek egy autoimmun betegséggel kell együtt élnie, ami ráébresztette őt a dolgok igazi lényegére. „Más dolgok kerültek előtérbe, megváltoztak a vágyaim, a céljaim, az örömforrásaim.” Marge sokat önkénteskedik, fontos számára a társadalmi közösségvállalás, ami az elmúlt időben sokkal központibb szerepet kapott az életében. Ezzel az együttműködéssel is szeretné felhívni mindenki figyelmét, az embertársainkkal szemben tanúsított megfelelő érzelmi megnyilvánulásra, elfogadásra.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Spirituális utazásra hív a Belau új dala belau

Spirituális utazásra hív a Belau új dala