Marge a Suhanj Alapítvánnyal készítette legújabb dalát

2018. december 22.
Az énekesnőt követők már megszokhattátok, hogy a december 13-i születésnapja alkalmából, valamilyen különlegességgel kedveskedik rajongói számára. Idén nem egyedül, hanem a tehetséges producerrel Fehér Hollóval és a Suhanj Alapítvány kóristáival készítette el a dalt. Az új dalhoz forgatott videoklipet mozgássérültek, látássérültek és önkéntesek közreműködésével vették fel, a Suhanj Alapítvánnyal egymást támogatva.

Marge a dal szövegét egyedül kezdte írni, amibe belekerült a Suhanj szó is, így jutott eszébe az alapítvány. Felhívta barátját, Fenyvesi Zolit, aki a Tiszta Szívvel főszereplője is volt és akiről tudta, hogy kapcsolatban áll az alapítvánnyal. Elmondta, hogy szeretné támogatni a munkásságukat. A dal zenéjének írása is elkezdődött Fehér Holló zenésztársával együtt, így elindult egy nagyon inspiráló közös munka.

„Ez a dal a jelképe lesz annak, hogy a zenével nemcsak érzések szintjén tudunk változtatni a világon, hanem tettekkel is!”
Az alapítványnak van egy Suhangyal nevű programja, amely keretei között bárki kitalálhat egy kihívást, és annak a teljesítésével gyűjthet az alapítvány különböző tevékenységeire.

Nemrégiben kiderült, hogy az énekesnőnek egy autoimmun betegséggel kell együtt élnie, ami ráébresztette őt a dolgok igazi lényegére. „Más dolgok kerültek előtérbe, megváltoztak a vágyaim, a céljaim, az örömforrásaim.” Marge sokat önkénteskedik, fontos számára a társadalmi közösségvállalás, ami az elmúlt időben sokkal központibb szerepet kapott az életében. Ezzel az együttműködéssel is szeretné felhívni mindenki figyelmét, az embertársainkkal szemben tanúsított megfelelő érzelmi megnyilvánulásra, elfogadásra.