Végre itt az új előzetes a Trónok harca záróévadához

2019. január 14.
Hivatalosan is megvan a Trónok harca záróévadának premierdátuma, a közelgő bemutató előtt pedig egy rövid előzetes is érkezett.

Olyan régóta várjuk a Trónok harca iszonyú izgalmasnak ígérkező záróévadát, hogy teljesen valószerűtlennek tűnik az egészen közeli dátum, pedig április 14-én, ha minden jól megy, tényleg megnézhetjük majd a nagy finálét.

A hangulatot fokozandó most érkezett egy rövidke előzetes is, amiből sok ugyan (nyilván) nem derül ki, de már másfél perc Trónok harca-hangulat is elérte nálunk a kellemes, bizsergető gyomorizgalmat. A videóban a Stark testvérek, Sansa, Arya és Jon szülőföldjük, Winterfell föld alatti síremlékei között sétálnak, mikor rábukkannak saját szobraikra. A baljós jelenet aztán akkor fordul még baljósabbra, amikor elkezdi megkörnyékezni őket a hideg, kékes fagy, ami valószínűleg a Mások közeledtét jelzi.

Ebből ugyan még felesleges lenne messzemenő következtetéseket levonni a sztorira vonatkozóan, de ha hihetünk a színészek beszámolóinak, a finálé elég nagyszabású és fordulatos lesz majd!