Végre itt az új előzetes a Trónok harca záróévadához

2019. január 14. |

Hivatalosan is megvan a Trónok harca záróévadának premierdátuma, a közelgő bemutató előtt pedig egy rövid előzetes is érkezett.

Olyan régóta várjuk a Trónok harca iszonyú izgalmasnak ígérkező záróévadát, hogy teljesen valószerűtlennek tűnik az egészen közeli dátum, pedig április 14-én, ha minden jól megy, tényleg megnézhetjük majd a nagy finálét.

A hangulatot fokozandó most érkezett egy rövidke előzetes is, amiből sok ugyan (nyilván) nem derül ki, de már másfél perc Trónok harca-hangulat is elérte nálunk a kellemes, bizsergető gyomorizgalmat. A videóban a Stark testvérek, Sansa, Arya és Jon szülőföldjük, Winterfell föld alatti síremlékei között sétálnak, mikor rábukkannak saját szobraikra. A baljós jelenet aztán akkor fordul még baljósabbra, amikor elkezdi megkörnyékezni őket a hideg, kékes fagy, ami valószínűleg a Mások közeledtét jelzi.

Ebből ugyan még felesleges lenne messzemenő következtetéseket levonni a sztorira vonatkozóan, de ha hihetünk a színészek beszámolóinak, a finálé elég nagyszabású és fordulatos lesz majd!

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Az egyik legfelkapottabb izlandi tehetség, Víkingur Ólafsson Budapesten izland

Az egyik legfelkapottabb izlandi tehetség, Víkingur Ólafsson Budapesten