Dua Lipa új dala egy kemény lányról szól

2019. január 26.
Elképesztően sikeres év után vadonatúj felvétellel indítja a 2019-es esztendőt az ámulatba ejtő Dua Lipa, aki idén két Grammy-jelölést is kapott, a Legjobb új eladó és a Legjobb dance felvétel kategóriákban, a brit díjra pedig a Az év kislemeze nomináltjaként az IDGAF című dalával van esélye.

Swan Song a februárban megjelenő Alita: A harc angyala című filmhez készült, ami egy kemény fiatal lányról szól, akivel Dua könnyedén azonosul: „Kicsit magamat látom benne, az erős jellemében és a közös hajviseletünkben is – nyilatkozott az énekesnő. – Nagyon büszke vagyok arra, hogy része lehetek egy olyan filmnek, aminek a főszereplője egy vagány nő.”

Az alig 23 éves brit zseni, aki tavaly a Szigeten is fellépett, és végre élőben is megnézhettük, 2015-ben adta ki első anyagát, 3 év alatt pedig a legtöbbet streamelt női előadó lett, debütáló nagylemezéből több mint 3 millió fogyott, single-jei pedig 32 millió példányban keltek el. Legfrissebb megjelenései, mint a népszerű k-pop együttessel készült Kiss and Make Up vagy a Silk Cityvel felvett Electricity több százmillió streamlejátszásnál tartanak a Spotify-on.

Fotó: Profimédia – Red Dot