Vintage életérzés a Lupa Beachen

2019. július 02.
Hagyományteremtő szándékkal, július 5-én és 6-án rendezik meg Budapest tengerpartján az első Modern Vintage Weekendet, benne – sok más mellett - pin-up fürdőruhás szépségversennyel, classic tetoválások megmérettetésével, limbo- és hullahoppkarika versennyel, koktélpartykkal és számos koncerttel: a Mystery Gang-től az olasz gitárzseni, Marco Di Maggio fellépéséig.

Egy parádés programsorozattal keltik életre július első hétvégéjén a vintage életérzést, melynek Budapest tengerpartjának pálmafákkal beültetett, fehérhomokos partja és a Lupa türkizkék vize adja majd a díszletét. „A Vintage életérzés napjainkban erősebb mint valaha. Bár visszanyúlunk a múltba, mégis frissebben fog hatni, mint bármikor” – állítják a szervezők.

Egri Péter és a Mystery Gang

Versenyt hirdetnek például a most újra virágkorát élő, klasszikus tetoválást viselők körében. A díjazottakról neves szakmai zsűri dönt majd. A pin-up fürdőruhás szépségversenyen az 50-es évek női stílusát idéző szexi, vagány csajok bemutatóját mustrálhatjuk. A Mondern Vintage újkori virágzásának legékesebb bizonyítéka, hogy egyre többen veszik igénybe a nagyvilágban sorra nyíló Barber shop-ok szolgáltatásait, a klasszikus frizura, szakáll és bajuszviselet kapcsán. Meghökkentő módon, a homokos vízparton is igénybe vehető lesz a fodrászat. Ezzel párhuzamosan női pin-up frizura bemutatók is lesznek. Az aktívabbak pedig benevezhetnek a hullahoppkarika illetve limbo versenyre, de a hangulatot növeli majd az autentikus hawaii tánckar fellépése, élő ukulele kísérettel a „tengerpart” homokján.

Vida Fruzsina Barber Queen

Tom Stormy deat. Petrovna

 

A zenei programban pedig a legmenőbb rockabilly, rock and roll és swing bandák tolják és pörgetik az estéket az olasz nagyágyúval, Marco Di Maggioval az élen. Itt lesz a Moonshine Jamboree, a Tom Stormy Trio x Petrovna, a 100% Rolling Stones-t játszó Stoned,  Gene & Eddie Show a brazil  Allisson Guimarães Santos-szal kiegészülve és többször felbukkan majd – különböző helyeken – a Tom White Really Mad Rockabilly Show.

Bővebb információ és jegyárak ITT