Klippremier: Gájer Bálint – Még van idő

2019. szeptember 29.
Gájer Bálint, - vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik - "a swing hercege" minden embert táncra perdít zenéjével. Most egy igazi őszi rádiós dallal, a Még van idő című lassabb tempójú popballadával rukkolt elő.

Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat.

Gájer Bálint fellépései mellett folyamatosan dolgozik új dalain is, melynek eredményeként 2020 áprilisában jelenik meg negyedik nagylemeze. Az album első dalával, a „Törj ki a mából” című felvétellel tavaly már találkozhatott a közönség.

A dinamikus hangszerelés után Bálint most egy igazi őszi rádiós dallal, a Még van idő című lassabb tempójú popballadával örvendezteti meg a rajongóit. A felvétel hangulata kicsit borongós, de csak a hallgatón múlik, hogy melyik utat választja: hagyja győzni a bánatot, vagy csak azért is felülkerekedik rajta, és a boldogság keresését választja?