Gájer Bálint időtlen utazása

2014. szeptember 20.
Gájer Bálint dupla dózisban serkenti a táncos sejtek rezgését: szombat este a Swing Palace show-műsorával, október elején pedig szólóalbuma bemutatójára hívja a nagyérdeműt - egy időtlen időutazásra.

Gájer Bálint tökéletesen tolmácsolja a lüktető ritmusokra épülő táncdalokat. „A swinggel először tizenéves koromban találkoztam, akkor még dobosként – meséli. – Azonnal megtetszett a lüktetése, a könnyedsége, a vele járó elegancia. Igazából egy megmagyarázhatatlan érzés ragadott magával. A színpadról pedig a közönségnek nagy dózisú, pozitív energiát tudunk adni; mindenki mosolyog, jól érzi magát, amitől mi is feltöltődünk.”

Legközelebb szeptember 20-án hallhatjuk a Swing Palace show-t, amikor a két versenytáncos pár és a fúvósszekcióval kiegészült zenekar hullámain csendülnek fel a legnépszerűbb dixieland-, ragtime-, jazz- és swingslágerek Gájer Bálint és Szolnoki Dóra előadásában az Orfeumban.

A show tökéletes ráhangolódás az énekes október 9-én tartott lemezbemutató koncertjére. Az album 14 dalából 8 lesz saját, kizárólag magyar nyelvű, amelyből négyet még sosem hallhatott senki. Egyébként a koncerten debütál majd az Egyszerű az élet videoklipje. Meglepetésekben, táncosokban, vizuális elemekben, no, meg persze, swingben, jazzben, csacsacsában, boss novában, blues-ban és twistben szintén nem lesz hiány.