A természetbe csalogat a Follow The Flow új dala

2021. április 04.
Az együttes legújabb szerzeménye, a Régi mese Magyarország mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg. A szám a Varázslatos Magyarország megbízásából készült.

„Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgatóságot arra, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni!” – foglalta össze a dal üzenetét Szakács Gergő, aki szerepelt már A férfi, aki bejön nekünk sorozatunkban.

szakacs-gergo-follow-the-flow
„A vírushelyzet miatti bezártság alatt még fontosabb szerepe van a természetnek, még többen szabadulnak ki a zöld területekre, így kifejezetten aktuális volt a dal mondanivalója” – tette hozzá BLR.
A Varázslatos Magyarország a fotózáson keresztül biztatja arra az embereket, hogy menjenek ki a természetbe, és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit. Régi meséhez készült klip a VM fotópályázat díjátadóján debütált, a videóban a 2020-as fotópályázat nyertes darabjai is szerepet kaptak.

follow-the-flow-regi-mese

„Különleges élmény volt a győztes fotókkal szerepelni. A szünetekben újra és újra néztem a fényképeket, teljesen lenyűgöztek. Örülök, hogy a klipbe is bekerültek, így még hitelesebben adják át az üzenetet, hogy mennyire is varázslatos Magyarország” – mesélte Fura Csé.

Hallgasd meg az új dalt!

Ezt már olvastad?