Dokumentumfilmmel és új dallal tér vissza Demi Lovato

2021. április 05.
Demi Lovato a róla készült filmben és dalai szövegeiben őszintén vall drogfüggőségéről és a három évvel ezelőtti túladagolásáról is. A dalok zavarba ejtő részleteket is rejtenek.

Demi Lovato megjárta a poklot, saját bevallása szerint is. Drogfüggősége és három évvel ezelőtti túladagolása után azonban összeszedte magát, most pedig új albummal és dokumentumfilmmel tér vissza. A lemezen szereplő 19 dal az énekesnő elmúlt három évéről szól, és a számok is ebben a periódusban íródtak: a legrégebbit 2018-ban vette fel, Valentin-napon. A Dancing With The Devil és a The Way You Don’t Look At Me című dalok zavarba ejtő részleteket is rejtenek.

demi-lovato

„Remélem, hogy senkit nem zaklatnak fel túlzottan a dalszövegek – mondja Demi Lovato. – Szeretném, ha azok az emberek, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, tudnák, hogy nincsenek egyedül. Semmiképp nem szerettem volna a függőséget romanticizálni, ezért is lettek ennyire szókimondóak ezek a számok.”

Drogfüggősége mellett más témákkal kapcsolatban is kitárulkozik az énekesnő: szuper őszintén mesél szakításáról Max Erhichhel, és a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kap queer identitása is. Az albumon egyébként közreműködik Ariana Grande, Noah Cyrus, Sam Fischer és Saweetie is.

demi-lovato

Még a Dancing With The Devil megjelenése előtt, március 23-án került fel a Demi Lovatóról szóló, a lemezzel azonos című (és azonos témákat boncolgató) dokumentumfilm-sorozat első része a YouTube-ra – a negyedik, egyben utolsó epizód április 6-tól elérhető.

Olvass tovább!