Demi Lovato már fel volt készülve a túladagolásra

2018. július 28.
Az egykori Disney-sztár kedden került kórházba túladagolással, de egy barátja szerint Demi Lovato fel volt készülve erre, még az ilyenkor szükséges "ellenszer" is ott volt nála.
Fotó: Profimedia – Red Dot

Már felébredt és kórházban lábadozik Demi Lovato, akit kedden túladagolás miatt szállítottak kórházba. A 25 éves Disney-sztárnak korábban is voltak alkohol- és drogproblémái, bár azt nem lehet tudni, hogy most pontosan mi okozta a bajt: az első pletykák heroinról szóltak, de elképzelhető más ópiát vagy gyógyszer is. Az énekesnőt állítólag Narcannal kezelték, olyan opiát-antagonistával, amit heroin túladagolás esetén is be tudnak vetni, hogy megmentsék vele az illető életét.

Ilyen készítmény egy névtelen barát szerint Lovatónál is volt, ami arra utalhat, hogy fel volt készülve egy ilyen esetre. A forrás azt mondja, a popsztár egy ideje már csak „drogos” társaságával lógott, akikkel egész éjszaka öntötték magukba a cuccot, valódi barátaival teljesen megszakadt a kapcsolata.

Lovato a Disney-nél lett gyereksztár a Rockcamp című műsorban, később pedig énekesnői karrierjét is beindította, a korán jött hírnév azonban már fiatalon alkohol- és droghasználatba hajszolta. Az ismertséghez hozzáadódtak örökletes problémái is: apjától bipoláris zavart örökölt, anyjától bulimiát, már kamaszként is kezelték betegségei és falcolása miatt.

A fiatal híresség korábban is nyíltan beszélt problémáiról és egy időben úgy tűnt, a zűrös rehabok és visszacsúszások után sikerült végleg maga mögött hagynia. A család most arra kéri a rajongókat, imádkozzanak Demiért és ne terjesszenek hamis spekulációkat a történtekről.