Lábas Viki és az OliverFromEarth a gyerekkor súlytalanságáról énekel

2021. augusztus 26.
Patocska Olivérék ezúttal hazánk egyik legkeresettebb női előadóművészével, a Margaret Island frontemberével, Lábas Vikivel közösen alkottak egy új, a gyerekkori élményeket megidéző szerzeményt.

A könnyűzenei élvonalat képviselő Margaret Island együttes egyik meghatározó karakterjegye a frontember, Lábas Viki kiemelkedő személyiségével és jellegzetes hangjával. A tehetséges énekesnő most a népszerű duóval, az OliverFromEarth zenekarral működött együtt, és egy vadonatúj, toplista-esélyes dallal és klippel idézik meg közösen a gondtalan gyermekkori pillanatokat.

oliverfromearth-labasviki_megraerunk-kozos-dal

„Legtöbben talán emlékszünk azokra az önfeledt pillanatokra, amelyek főként kicsiként érik az embert, felnőve viszont veszítünk abból a képességünkből, hogy az adott történésre összpontosítsunk – meséli a dalról Patocska Olivér, aki egyben a videóklip rendezője is. – Úgy gondoltuk, itt az ideje emlékeztetni mindenkit, hogy ez továbbra is jelen van bennünk, felnőttekben, és néha ráérhetünk aggódni a világ baján, Viki gyermekien tiszta hangja pedig elengedhetetlen volt az élmény megidézéséhez. A videóklipet kiskorom egyik legkedveltebb helyszínén, Tiszaroffon forgattuk, ami szerintem tökéletesen szinkronizálja a zeneszámot.”

Olivér a 2013-as X-Faktorban vált sokak kedvencévé, amikor a tehetségkutató második helyéig jutott el előző bandájával, a ByTheWayjel. 2015 óta pedig Barabás Dáviddal alkot egy párost, számos izgalmas zenével bekerülve a köztudatba. Megalakulása óta olyan izgalmas felvételeket köszönthetünk a formációnak, mint a Fiatal Tehetségekért díjat elnyert Lófejű, a Budapest Dal 2019 egyik nyertes száma, az A világ az enyém, és a Mintaapák sorozat egykori főcíméért felelős sláger. A fiúk együttműködtek már Fura Csével, Nágival és BLR-rel is, decemberben pedig a legendás zenésszel, Royjal kollaboráltak. Olivérék jól felismerhetők sajátos videóklipjeikről, a riói paralimpikonnal, Sztanó Györggyel is forgattak már egy felemelő kisfilmet Hullámzom címmel.

Nézd meg a klipet!

Fotó: Magneoton

Olvass tovább!