A magány fájdalmáról énekel Kulka János

2022. szeptember 29.
Kulka János az Esti dalban arról a furcsa állapotról énekel, amikor a koncert utáni nyüzsgés megszűnik, és az előadóra ráül valamiféle sűrű magány. Most már az érzelmes dal videóklipjét is meg lehet nézni!

Kulka János október 7-én debütáló, sorban a harmadik Pálmaszív című nagylemeze összesen hét évig készült – Tövisházi Ambrus zeneszerző és Tariska Szabolcs szövegíró a színész betegsége előtt kezdtek a közös munkába, és az Esti dal volt az első olyan, közös felvétel, amelyet Kulka János élőben is előadott, köztük a legendássá vált utolsó, Müpa-koncertjén.

„A Merényi Dávid által rendezett, különleges kameramozgással felvett videóetűd legnagyobb kihívása talán az volt, hogy mik legyenek azok a tárgyak, amelyek körülveszik a színészt – az eredmény bár rövid, de semmihez nem hasonlítható, érzelmes mozgóképes élmény lett”osztotta meg a szerzőpáros a zeneszámhoz társuló kisfilm hátterét.

A klipet most a Marie Claire oldalán is meg lehet nézni:

A napokban Kulka János további örömhírt jelentett be hivatalos Facebook-eseményében, ugyanis az előadó személyesen is dedikálja a hallgatók frissen megszerzett fizikai példányát október 11-én, 16 órakor az MG Records Lemezboltban.

Olvass tovább!