Itt van minden, amit az Emily Párizsban 4. évadának új részeiről tudni lehet

2024. augusztus 22.
Végre visszatért az Emily Párizsban és minden bizonnyal a rajongók már le is darálták az évad első etapját, most pedig körmüket rágva várják a szeptemberi második etapot. Megmutatjuk, mit tudunk róla!
Emily Párizsban: itt van minden a 4. évad új részeiről
  • Az Emily Párizsban 4. évadának első 5 része augusztus 15-én került fel a Netflixre.
  • A 4. évad 2. etapjának részei szeptember 12-től érkeznek a streaming-szolgáltatóra.
  • Összeszedtünk mindent, mit lehet tudni a folytatásról!

A Darren Star által készített romantikus dráma, az Emily Párizsban premierje 2020 októberében volt, most pedig a 4. évadnál jár. Bizony sok minden történt Emilyvel, Gabriellel, Alfie-val és Camille-lal a 4. évad első öt epizódjában, ami a 3. évad fonalát vette fel, amiben Alfie véget vet Emilyvel való kapcsolatának, miután Camille az oltár előtt elárulta: Emily és Gabriel mindig is szerelmesek voltak egymásba. Az epizód azzal ért véget azzal, hogy Emily rájött, hogy Camille terhes Gabriel babájával.

Az Emily Párizsban hivatalos összefoglalójában ez áll: „Emily és Gabriel kémiája tagadhatatlan, mivel együtt dolgoznak a Michelin-csillagért Gabriel éttermében, de két nagy titok mindent tönkretehet, amiről álmodnak.”

Darren Star pedig azt is elárulta az Emily Párizsban 4. évadával kapcsolatban, hogy „Emily sűrű utazási menetrenddel találja magát szemben” – mondta az alkotó a Netflix Tudum című műsorában. „A francia Alpoktól a római terekig a nézők új helyszíneket ismerhetnek meg a nézők Emily szemén keresztül. Új karakterekre, sokkal több drámára, romantikára és egy teljesen új nyelvre kell számítani.”

Itt van minden, amit tudni kell az Emily Párizsban 4. évad 2. részéről:

  • Az Emily Párizsban 4. évad 2. része 2024. szeptember 12-én jelenik meg a Netflixen. A sorozat ott folytatja, ahol az ötödik rész végződött. Vigyázat: spoilerveszély!  
  • Az Emily Párizsban 5. epizódban Emily Gabrielt választotta Alfie helyett. Camille és Sofia véget vetett a kapcsolatuknak. Camille megtudja, hogy nem terhes, de úgy dönt, hogy nem mondja el Gabrielnek, mert attól tart, hogy megbántja és elfordul tőle.
  • Van egy keserédes hír is a 4. évad új részeivel kapcsolatban. Luc barátnője, Marianne már nem Michelin-ellenőr, így Gabriel valószínűleg nem kap csillagot, de a séf megkönnyebbül, hiszen így megszabadul a ránehezedő óriási nyomástól.
  • Bár az Emily Párizsban új évadának cselekménye rejtélyes, a nézők valószínűleg látni fogják Mindyt és zenekarát az Eurovíziós Dalfesztiválon. Továbbá Emily valamikor elutazik Párizsból Rómába, bár még mindig nem világos, miért hagyja el várost, de ahogy a következő részek beharangozójából kiderül: különleges találkozásban lesz ott része.

Forrás: Forbes, Fotó: Imdb