Érkezik Sylvester Stallone sorozatának új évada a SkyShowtime-ra

2024. augusztus 26.
Paw Patrol, Sylvester Stallone és az Oscar-jelölt Téli szünet: a streamingszolgáltató szeptemberi kínálata minden ízlést és korosztályt kielégít.
skyshowtime premierek 2024 szeptember téli szünet
  • Mutatjuk a SkyShowtime 2024. szeptemberi premierjeit.
  • Sorozat, film, élőszereplős és animációs történetek is érkeznek a SkyShowtime-ra szeptemberben.
  • Az Oscar-jelölt Téli szünet is debütál a SkyShowtime-on.

Két szempillantás alatt elrepült az idei nyár, és közben a SkyShowtime egy percre sem hagyott minket unatkozni. Így lesz ez szeptemberben is, ami valljuk be, az egyre rövidebb nappalok és hűvösebb idő mellett nagyon jól fog jönni. Most öt műsorpremiert ajánlunk a streaming platform legfrissebb kínálatából, hogy legyen mit nézni az esősebb napokon is.

SkyShowtime premierek 2024. szeptember:

1. Douglas Is Cancelled 1. évad

A középkorú, deresedő hajú Douglas Bellowes, a hírműsorok jól ismert arca, a Live At Six elismert, tapasztalt műsorvezetője imádja a feleségével, Sheilával megteremtett közös életet. A kulisszák mögött azonban Douglasnek állandó visszaigazolásra van szüksége a technológiában és közösségi médiában jártas fiatalabb társa, Madeline részéről. Douglas az egész ország kedvence, úgy tűnik, bármit elnéznének neki.

Békében éli kiváltságos életét egészen addig, amíg az unokatestvére esküvőjén egy meggondolatlan vicc bajba sodorja: egy vendég azzal fenyegetőzik, hogy felfedi a történteket a közösségi médiában. Elszabadul a hisztéria és a digitális kommentháború, ahol Douglas állítólagos indiszkréciója is górcső alá kerül, és hirtelen mindenkinek lesz róla véleménye.

Az ellentmondásos helyzet közepén Douglas mindent megtesz, hogy kikecmeregjen a kaotikus és kezelhetetlen örvényből, de vajon számíthat-e ügynöke és kollégái támogatására? Mi lesz Douglas következő lépése? Csak nem ő lesz a „cancel culture” újabb áldozata? 2 millió követővel a háta mögött mi indítaná arra Madeline-t, hogy Douglas érdekében posztoljon? Barát vagy ellenség? Ezt itt a kérdés. Szeptember 5-től a Douglas is Cancelled összes részét streamelheted a SkyShowtime felületén.

2. Tulsa King 2. évad

A Tulsa King a New York-i maffiavezér, Dwight „Tábornok” Manfredi (Sylvester Stallone) történetét mutatja be, aki 25 év után szabadul a börtönből, és akit a főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küld, hogy ott indítson be egy új üzletet. Ráébred, hogy maffiacsaládja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi megalapítani az új bandáját egy csapat lehetetlen alakból.

Az ő segítségükkel kezd hozzá új bűnbirodalma létrehozásához egy olyan helyen, amely számára annyira idegen, hogy akár egy másik bolygón is lehetne. Az első évad visszatérő sztárjai, Annabella Sciorra és Tatiana Zappardino a második évadban már a sorozat állandó szereplőivé válnak, és csatlakozik hozzájuk Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, valamint Garrett Hedlund és Dana Delan. A sorozat epizódjai hetente érkeznek szeptember 18-tól.

3. PAW Patrol (Mancs őrjárat)

A Mancs őrjárat főszereplői a 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder. A csapat latba veti minden problémamegoldó képességét, a humort és a menő járműveket is, hogy megvédjék Kalandváros lakóit. Marshalltól, a tűzoltó kutyától kezdve Chase-en, a rendőrkutyuson át Skye-ig, aki magasra tör helikopterével, minden blöki egyedi színfoltot és képességeket hoz a csapatba, bemutatva a csapatmunka és a helyes állampolgári viselkedés jelentőségét.

Mindegyikük hátán egy speciális táska van, amelynek segítségével bármilyen helyzetben helytállnak – akár cicákat, akár egy sziklaomlástól fenyegetett vonatot kell megmenteni! A hős csapat a legnagyobb kaland közepette is mindig szakít időt mókázásra, no meg egy kis szeretetteljes fülvakarásra Rydertől. Az új évad összes epizódja elérhető szeptember 30-tól a SkyShowtime felületén.

4. Frasier 2. évad

A Frasier új évadában Frasier Crane (Kelsey Grammer) élete következő fejezetét követhetjük nyomon, miután visszatér Bostonba, hogy szembenézzen az új kihívásokkal, új kapcsolatokat alakítson ki, és – remélhetőleg – végre beteljesítse egy-két régi álmát. A második évad első két epizódja szeptember 23-tól érhető el, az új epizódok pedig hetente érkeznek.

5. Téli szünet

Egy lázadó diák, egy közismerten ellenszenves professzor és az iskola főszakácsa között kialakuló valószínűtlen kötelék magával ragadó története – három emberé, akik a karácsonyi szünetre egyedül maradnak az egyetemen, és egymás segítségével rájönnek, hogy a múltjuk nem kötheti őket béklyóba. A szívmelengető film főszereplője a Golden Globe-díjas Paul Giamatti, az Oscar-díjas Da’Vine Joy Randolph és a most debütáló Dominic Sessa. A Téli szünet szeptember 30-tól elérhető  a streaming platformon.

Forrás és fotó: SkyShowtime