Nincs jó hírünk az Emily Párizsban rajongóinak – A legfrissebb hírek az 5. évadról

2024. szeptember 17.
Néhány napja ismét búcsút kellett vennünk Emilytől és párizsi kalandjaitól. Ha te is rajongó vagy, biztosan tűkön ülve várod, vajon mi lesz a folytatás. A következőkben összegyűjtöttünk mindent, amit az Emily Párizsban 5. évadáról eddig tudni lehet. Vigyázat, spoilerveszély!
Emily Párizsban 5. évad
  • Szeptember 12-én befejeződött az Emily Párizsban 4. évada.
  • Még nem tudni, lesz-e a sorozatnak folytatása.
  • A következőkben mutatunk mindent, amit az esetleges 5. évadról eddig tudni lehet!

Szeptember 12-én véget ért az Emily Párizsban 4. évadának második felvonása is. A közönségkedvenc sorozat a második részben több izgalmas új szereplőt is felsorakoztatott (köztük Emily sármos új szerelmét) és egy helyszínváltással lepett meg mindenkit. Emily hátrahagyta az imádott Párizst egy római, olaszországi kiruccanás kedvéért. 

Természetesen a rajongók már most epedve várják, hogy kiderüljön, hogyan fognak folytatódni Emily kalandjai. Vajon végleg maga mögött hagyja a francia fővárost, és Rómába költözik? Az alábbiakban mindent elmondunk, amit az Emily Párizsban 5. évadáról eddig tudni lehet.

Mutatjuk, mit lehet tudni eddig az Emily Párizsban 5. évadáról!

1. Lesz 5. évada az Emily Párizsban című sorozatnak?

A válasz röviden: még nem tudni. A Netflix ugyanis egészen mostanáig nem jelentette be, hogy az Emily Párizsbant megújították-e az 5. évadra. De valljuk be, nehéz lenne elképzelni, hogy a streamingóriás búcsút mondjon az egyik legsikeresebb sorozatának.

Ha a streamingszolgáltató a nézettségi adatokra vár, az Emily Párizsban esélyei egyáltalán nem rosszak: a 4. évad 1. része előtt az Egyesült Államokban 792 millió percet töltöttek el a nézők a premier hetében. Bár a nézettség a 3. évad debütálásához képest csökkent, ám ez valószínűleg annak tudható be, hogy ezúttal csak az évad fele volt elérhető, nem pedig mind a 10 epizód. 

Egy forrás idén májusban azt nyilatkozta, hogy a Netflix még nem adott zöld utat az Emily Párizsban 5. évadának.

2. Kik lennének az Emily Párizsban 5. évadának szereplői?

Ha lesz 5. évad az Emily Párizsban című sorozatnak, abban várhatóan a sorozat összes központi szereplője vissza fog térni – köztük Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Lucien Laviscount (Alfie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc) és William Abadie (Antoine Lambert). Az újoncok Eugenio Franceschini (Marcello), Thalia Besson (Genevieve) és Anna Galiena (Antonia) is valószínűleg újra láthatóak lesznek, miután a 4. évad 2. részében frissen debütáltak.

Egyvalakitől azonban lehet, hogy el kell majd búcsúznunk. Darren Star a 4. évad után elárulta, hogy nem tudja még, mennyi szerepet fog kapni Camille (Camille Razat) az 5. évadban, miután kiderült, hogy nem is terhes Gabriel gyerekével.

„Nem tudom, mi fog vele történni az 5. évadban. Most még nem tudom, hogy mennyit fogunk látni az ő történetéből” – nyilatkozta.

Az Emily Párizsban 5. évadában Emily szerelmi élete tovább bonyolódna

Az Emily Párizsban 5. évadában Emily szerelmi élete tovább bonyolódna

3. Miről szólna az Emily Párizsban 5. évada?

Az Emily Párizsban 4. évadának fináléjában több szál is befejezetlen maradt. Emily ideiglenesen Rómába költözött, ahol az Agence Grateau irodáját vezeti, és a Muratorival (vagyis új kedvese, Marcello családi vállalkozásával) kötött hat hónapos szerződésére koncentrál. Mindy évek óta először tér vissza Sanghajba, miután ajánlatot kapott, hogy zsűritagként vegyen részt ugyanazon az énekversenyen, amely miatt  száműzetésbe vonult. Camille nincs együtt Gabriellel, és nem is terhes, de új ambíciói vannak, hogy egyedülálló anyaként gyermeket vállaljon.

Emellett egy igazán romantikus cliffhangert is bedobtak a készítők az Emily Párizsban utolsó részében: Gabriel Rómába indult, hogy megpróbálja visszahódítani Emilyt, miután éppen Alfie-tól (aki most már párkapcsolatban él) kapott ehhez támogatást. Gabrielnek azonban nem lesz könnyű dolga, mivel Emily és Marcello párosa erősebb, mint valaha.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images