Megérkezett az Emily Párizsban harmadik évadának trailere

2022. december 01.
Az új előzetesből úgy tűnik, Emily még mindig nem tudja eldönteni, hogy a dögös brit üzletembert vagy a francia séfet válassza.

December 21-én érkezik a világ kedvenc limonádésorozatának újabb évada, most pedig a Netflix egy friss trailert is kidobott az Emily Párizsban folytatásához. A trailer alapján úgy tűnik, Emily (Lily Collins) fontos döntések között vergődik: a laza Alfie-t vagy a francia Gabrielt, és vele együtt a bonyolult szerelmi háromszöget válassza? Mi lesz munkahelyével, miután egykori főnöke, Sylvie kivált a cégből, és egyáltalán jó ötlet volt-e Párizsba költöznie?

Az előzetesből egyértelmű, hogy sem szerelemi drámából, sem Lily Collins pazar szettjeiből nem szenvedünk majd hiányt (amik közül jó néhányat áruba is bocsátott a Netflix):

A praktikusan a karácsonyi szünetre időzített új Emily Párizsban évad valószínűleg ugyanazt a formulát követi majd, mint az előző részek: laza szerelmi dráma, csillogó, agyonromantizált és szétsztereotipizált Párizs, végtelenül felszínes, mégis agyrohasztóan kellemes narratíva.

Ha szeretnél még több izgalmas infót megtudni a sorozatról, olvasd el cikkünket, melyben az Emily Párizsban titkait gyűjtöttük össze.

Forrás: Popsugar  Fotó: Getty Images

Olvass tovább!