Gyilkosság a vacsorán

2012. február 02.

Krimi és színház, egy interaktív játék és vacsora egyben. Ez a Gyilkosság a vacsorán program lényege. Budapest éttermeit ugyanis egy szuper kis társulat járja – már négy darabbal –, hogy miközben mi vacsorázunk, az orrunk előtt adjanak elő egy-egy izgalmas színdarabot. Persze úgy, hogy a nyomozásban mindennek, még nekünk is fontos szerepünk van.

A vendégek megérkeznek, elfoglalják a helyüket, asztalonként csapatokat alkotnak, majd kezdetét veszi a színdarab. A vacsorának fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet magához a cselekményhez. Vagyis a négyfogásos vacsora alatt egymással és az idővel versenyezve próbáljuk majd megoldani a rejtélyt, természetesen a színészek útmutatásaival, az adott történet keretein belül.

A különleges élményt szállító társulat repertoárján idén immár négy darab szerepel: a több mint egy éve töretlenül népszerű  Vérkötelékek és A kétely fátylai, valamint két új darab, A Dizőz halála és Az utolsó csepp című előadások. Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és garantáltan felejthetetlen szórakozás. További információk a saját weboldalukon.

Előadások (általában 19 órai kezdettel):

Február 2. Orfeum
Február 4. Menta Terasz
Február 11. Szabadság Kávéház Étterem
Február 14. Orfeum
Február 18. Menta Terasz
Február 23. Orfeum
Február 25. Szabadság Kávéház Étterem