Tortadizájn-tanfolyam – Tanulj Raj Rácheltől!

2012. szeptember 03.

Tortadíszítő tanfolyamot indított Raj Ráchel tortatervező. A foglalkozás résztvevői maguk varázsolhatnak díszes remekművé egy-egy alaptortát marcipánnal – és sok fantáziával.

Raj Ráchel tortatervező, akit korábban a Marie Claire magazin oldalain is bemutattunk, rendhagyó kikapcsolódást kínál belvárosi tortaszalonjában. „Nincs annál szebb, amikor a saját kezünkkel készített ajándékot tudunk adni a szeretteinknek ünnepi alkalmakkor” – mondja Ráchel. Ezért indított idén tortadíszítő tanfolyamot a cukrászdájában. „A foglalkozásokon először a tortatervezésről mesélek röviden, majd közösen kitaláljuk, esetleg lerajzoljuk a résztvevők által elképzelt süteményeket. Mindenki kap egy alaptortát, amelyet marcipánnal, krémekkel, gyöngyökkel varázsolhat remekművé.”

A workshop vidám hangulatú, a szalon egy pohár pezsgővel és aprósüteményekkel is megkínálja a diákokat. Kitűnő program lehet családoknak, baráti társaságoknak. Ha pedig az ismerőseinkről tudjuk, hogy örülnének néhány kreatív dizájnórának, akár ajándékba is adhatjuk nekik. A foglalkozást Ráchel azoknak ajánlja elsősorban, akik szeretnék kipróbálni magukat egy szokatlan művészeti ágban, akik kíváncsiak arra, mennyi kreativitás rejtőzik bennük – vagy akik egyszerűen csak szeretnének kikapcsolódni kicsit.

Bővebb infó: www.torta.hu