Újratekerve

2012. szeptember 05.

Bringás, sportos hétvégék a csodálatos őszi tájban. Szeptember 8-án a Kis-Balatont, szeptember 15-én a Tisza-tót kerülhetjük meg. Kedvezményes szálláscsomagokra, ajándékokra és ingyenes belépőkre is számíthatunk.


A tavaszi–nyári velencei-tavi és balatoni kerülés után ezúttal a Kis-Balatonnal és a Tisza-tóval tehetünk próbát.

Tour de Zalakaros kerékpáros nap, szeptember 8., szombat

A Tüskevár mesés birodalma elevenedik meg előttünk 33 kilométeren keresztül. Nem versenyről van szó, a kijelölt útvonal szinte végig sík, így az egész család könnyen végigtekerhet rajta. A hatalmas területen ritka madárfajok élnek. A Kis-Balaton háznál és a Kányavári-szigeteken frissítő állomások várják az indulókat. A komolyabb kihívást keresők ugyanazon a napon egy 118 km hosszú országúti teljesítménytúrát is választhatnak.

Tour de Tisza-tó, szeptember 15., szombat

A II. Tisza-tó Maratonon három túra várja a bicikliseket: 42, 65 és 130 kilométeres táv közül lehet választani. Az elsősorban gyermekkel érkező családoknak és amatőröknek ajánlott 42 kilométeres túra aszfalton és terepen halad, sőt hajókirándulás is van benne. A Tisza-tó sík területű, így könnyű pálya kezdőknek is.

A résztvevők mindkét alkalommal kedvezményes szálláscsomagokra, ajándékokra és izgalmasabbnál izgalmasabb helyekre szóló ingyenes belépőjegyekre számíthatnak (zalakarosi termálfürdő, a Robin Kalandsziget és a Tisza-tavi tanösvény).

Infó: bringa.hu/tosport/