Dizájn tornaszer jóékonysági célra

2012. november 09.

450 ezer forintért kelt el az a különleges tornaszer, amelyet kimondottan jótékonysági célból újítottak fel. Az árverést csütörtök este tartották meg a MOM Parkban.

A különleges tornaszert, amelyből mostanra lenyűgöző, egyedi dizájntárgy lett, az exkluzív belsőépítészeti anyagokat kínáló POSITIVO elnevezésű cég újította fel. „Ha képes lenne tükörbe nézni, magára sem ismerne” – mondta viccesen a tornaszerről Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász. Berki célja a kezdetektől az volt, hogy a különleges tárgyat árverésre bocsássák, és a bevételt – a fiatalok és sport – témakörben jótékony célra ajánlják fel. A különleges ló végül – a Fujitsu Klíma képviselőinek kitartó licitálásának köszönhetően – 450 ezer forintért kelt el.

A befolyt összegből három alapítvány egyenlő arányban részesül: a mintegy húsz pályázó közül végül kiválasztott Kufi Stúdió Szabadidő és Sport Klub, a Csillaghegy az ovisokért és a Homoki Diákotthon Fiatal Dolgozóinak Egyesülete a Sérült Gyermekekért kap segítséget ezáltal. A jótékonysági akcióban közreműködtek: POSITIVO, Felix Promotion, MOM Park, REKAVAGO.