Egyedülálló borok és különleges ízek táncát tapasztalhatják meg az ínyencek a Mák étteremben egy héten keresztül.
A tokaji borvidék borászaiból álló Mádi Kör a Mákban mutatkozik be február 20-án, csütörtökön. A Demeter, Szepsy, Orosz és Lenkey pincészetek boraihoz a Mák fiatal séfje, Tálas Kata készít exkluzív fogásokat, amelyeket egy héten át kóstolhatnak meg a vendégek. Tálas Kata hihetetlenül korán, 25 évesen dolgozhatott a Michelin csillagos séf, Heston Blumenthal éttermében, a Hind’s Head-ben.
Ezúttal a tokaji területre leginkább jellemző borok, az Aszú, a Szamorodni, a száraz Furmint köré építi a fogásokat és azok zamatához igazítja a precízen megtervezett ízeket: „Friss és minőségi alapanyagokból álmodtuk meg az exkluzív menüsort. A tervezés zsinórmértéke az volt, hogy a világ egyik leghíresebb borvidékéről származó tételeknek méltó kíséretet biztosítsunk.”