Válaszd ki a Tágítsd ki a teret! fotópályázatunk közönségdíjasát!

2020. április 06. |

Az ÚJ TOYOTA PROACE CITY VERSO bemutatja: elindult a közönségszavazás a Tágítsd ki a teret! fotópályázatunkon.

Idén is szerettünk volna lehetőséget adni a profi és az amatőr fotósoknak, hogy pályázatunkon megmutathassák tehetségüket, és olyan fotósorozatot készítsenek, amelyen keresztül bepillanthatunk dinamikusan változó, mozgalmas, új lehetőségekkel teli világukba, hogyan feszegetik saját határaikat, hogyan lépnek ki a komfortzónájukból.

Felhívásunkra több mint 900 pályamű érkezett, amelyek közül szakmai zsűri választotta ki a 20 legizgalmasabb sorozatot.

Szavazz te is a kedvenc fotósorozatodra 2020. április 12-én éjfélig: ITT!

A legtöbb szavazatot kapott fotósorozat készítőjének díja – KÖZÖNSÉGDÍJ: Kétszemélyes voucher a THERMAL HOTEL VISEGRÁD**** SUPERIORBAN

A közönség 2020. április 6–12. éjfél között szavazhat a szakmai zsűri által kiválasztott 20 pályázat közül a kedvencére. A szavazásban egy e-mail cím egyszer vehet részt.

Az első három pénznyereményben részesülő és a közönségdíjas pályázók nevét a Marie Claire magazinban és a marieclaire.hu-n hozzuk nyilvánosságra.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt fotósorozatokat kiállításon mutatjuk be az Allee-ban (1117 Bp., Október huszonharmadika u. 8-10.). A kiállítás egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, amelyről külön értesítjük a nyerteseket és az olvasókat.

Részletes infók ITT!

Szólj hozzá te is!

Még több Magazin

Léleksimogató kezelések érintésmentesen aromaterápia

Léleksimogató kezelések érintésmentesen

Kreatív tevékenység közben is meditálhatunk! asztrofotózás

Kreatív tevékenység közben is meditálhatunk!