Válaszd ki a Tágítsd ki a teret! fotópályázatunk közönségdíjasát!

2020. április 06.
Az ÚJ TOYOTA PROACE CITY VERSO bemutatja: elindult a közönségszavazás a Tágítsd ki a teret! fotópályázatunkon.

Idén is szerettünk volna lehetőséget adni a profi és az amatőr fotósoknak, hogy pályázatunkon megmutathassák tehetségüket, és olyan fotósorozatot készítsenek, amelyen keresztül bepillanthatunk dinamikusan változó, mozgalmas, új lehetőségekkel teli világukba, hogyan feszegetik saját határaikat, hogyan lépnek ki a komfortzónájukból.

Felhívásunkra több mint 900 pályamű érkezett, amelyek közül szakmai zsűri választotta ki a 20 legizgalmasabb sorozatot.

Szavazz te is a kedvenc fotósorozatodra 2020. április 12-én éjfélig: ITT!

A legtöbb szavazatot kapott fotósorozat készítőjének díja – KÖZÖNSÉGDÍJ: Kétszemélyes voucher a THERMAL HOTEL VISEGRÁD**** SUPERIORBAN

A közönség 2020. április 6–12. éjfél között szavazhat a szakmai zsűri által kiválasztott 20 pályázat közül a kedvencére. A szavazásban egy e-mail cím egyszer vehet részt.

Az első három pénznyereményben részesülő és a közönségdíjas pályázók nevét a Marie Claire magazinban és a marieclaire.hu-n hozzuk nyilvánosságra.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt fotósorozatokat kiállításon mutatjuk be az Allee-ban (1117 Bp., Október huszonharmadika u. 8-10.). A kiállítás egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, amelyről külön értesítjük a nyerteseket és az olvasókat.

Részletes infók ITT!