Keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét!

2021. április 22.
Nyolc magyar nőt mutatunk be az április 22-én megjelenő Marie Claire magazin Go Green mellékletében, akik szívükön viselik a környezet sorsát, és aktívan részt is vesznek a szemléletformálásban. Tudományos kutatásokat készítenek, tanítanak, posztolnak, könyvet írnak, és saját életmódjukkal is jó példát mutatnak. Te döntheted el, hogy ki lesz közülük a Marie Claire Go Green nagykövete.

Negyedik alkalommal készítjük el a Marie Claire magazin Go Green mellékletét, amelyben környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezéseket, történeteket, hasznos tudnivalókat mutatunk be. Ez a lapszám ökopapíron jelenik meg, és lebomló fóliába csomagoljuk. Aktuális, 46 oldalas mellékletünkben foglalkozunk a Tisza-tó megtisztításával, a koronavírus-járvány ökológiai hatásával, a filmgyártásban bevezetett zöld újításokkal, a körforgásos divattal, és azokkal a kérdésekkel is, amelyek a fenntartható életet szem előtt tartó szülőket foglalkoztatják.

gogreen-nagykovet-szavazas

Idén keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét is: a magazinban bemutatott nyolc aktivista közül a weboldalunkon választhatják ki az olvasók a számukra leginspirálóbb jelöltet. A nyertes az év hátralévő részében is velünk marad, megosztja velünk tudását, történeteit, és gyakorlati tippeket is ad.

A Marie Claire Go Green nagykövetjelöltjei:

Antal Évi, a Vászonzsákoslány, a low waste életmód népszerűsítője

Aszalós Réka erdőökológus, a 10 millió Fa közösség szakértője

Korn Anita, a Ruhastory alapítója, a fenntartható divat népszerűsítője

Kump Edina környezetkutató, a hulladékmentes.hu tulajdonosa és szakmai vezetője

Mengyán Eszter újságíró, a Holy Duck blog gazdája, a környezettudatos ruhatár népszerűsítője

Mohácsi Nusi, a Shamo bags alapítója, az egyszerűbb élet népszerűsítője

Munkácsi Brigitta, a Nempazar blog alapítója

Tóth Andi közgazdász, zero waste tanácsadó

Szavazni ITT tudsz!

A szavazás időtartama: 2021. április 22. – május 9. éjfél

A Go Green melléklet és a Nagykövet szavazás főtámogatója a VOLVO.

A szavazók és a nyereményjáték-kérdésünkre helyesen válaszolók között 25 db 10 000 Ft értékű Oázis Kertészet vásárlási utalványt sorsolunk ki.

A Marie Claire legfrissebb száma
április 22-től kapható.