Megjelent a friss Marie Claire – 2021/7.

2021. november 10.
Huzella Júliával a címlapon jelent meg a Marie Claire legfrissebb lapszáma. A lapban két tematikus melléklet (Shoes first és Advent) is található.

A szeptemberben bemutatott A legjobb dolgokon bőgni kell című filmben az általa alakított karakter szerepel a Marie Claire-ben. Novemberben pedig Huzella Júlia valóban itt van a magazinban, méghozzá a címlapon. Már jóval a mozifilm előtt felfigyeltünk rá, láttuk színházban, hallgattuk az online mesecsatornáját, újra és újra megnéztük a videóklipjét, amelyben az anyaságnak azt az oldalát domborítja ki, amelyről nem szokás beszélni – és most nagyon büszkék vagyunk rá, hogy nálunk szerepel először címlapon. Elvisz a hátán egy monodrámát, de zavarba jön, ha meg kell hajolnia. Színésznői babérokra vágyott, de már a diplomaosztón babát várt. Kívülállónak érezte magát a Klipszemlén, de díjat nyert a zenei videók versenyén. Ellenállhatatlan vágyat éreztünk, hogy jobban megismerjük.

A fejük tetejére állított flamingók, egy vigyorgó macska meg egy állandóan késésben lévő nyúl. Megvan, ugye, hogy miről lesz szó a Divatsztori rovatunkban? Pontosan száz évvel ezelőtt, 1921-ben jelent meg először magyar nyelven az Alice Csodaországban. És ha benézünk a szekrényünkbe, és felnézünk a divatbemutatók kifutóira, mindjárt kiderül, hogy a titokzatos történet főhőse nem csak a mi gondolataink közé költözött be megmásíthatatlanul.

Mindannyian ismerünk intelligens, jó fej férfiakat és nőket, akik társ nélkül élnek, pedig nem így képzelték az életüket, és nem is szeretnének erre berendezkedni. Miért van olyan sok egyedülálló, aki folyamatosan akadályokba ütközik? Hogy mi tehetünk róla, vagy a világ őrült meg, annak Szakácsi Eszter járt utána.

32 oldalas Shoes first mellékletünk felvonultatja a szezon legtrendibb lábbelijeit, táskáit és egyéb kiegészítőit, alaposan szemügyre vesszük a legkívánatosabb cipősarkakat, sőt annak is utánajárunk, hogy milyen dizájnertáskákra érdemes lecsapnunk, ha jó befektetést szeretnénk csinálni.

Most debütáló Advent mellékletünk pedig bőven szolgál inspirációval, hogy a szokásostól némileg eltérő, de környezetbarát díszeket, ajándékokat eszeljünk ki. Az ünnepi hangulat a készülődéssel kezdődik. És egy-két finom sütivel – amelyekhez receptet is kínálunk.