Megjelent a friss Marie Claire – 2021/8.

2021. december 08.
Új év, új én melléklettel jelent meg a legfrissebb Marie Claire – cikkeink bőven szolgálnak munícióval ahhoz, hogy átgondoljuk, mit volna jó az óévben hagyni, és melyek azok a dolgok, amelyekre szükségünk lesz a jövőben is. Ebben segít a világhírű életvezetési tanácsadóval, Jay Shettyvel készült interjúnk is. A címlapon Miranda Kerr, a topmodellből lett szépségmogul.

Édesanya, topmodell és egy környezetbarát szépségápolási cég tulajdonosa. Miranda Kerr lelki egészségről, élete céljáról, és arról mesélt a címlapinterjúban, hogy egy válást lehet másképp is csinálni, ők baráti viszonyban vannak Orlando Bloommal és Bloom jelenlegi párjával, Katy Perryvel.

Tasnádi Bence lassan tíz éve a Katona József Színház társulatának a tagja, aktuálisan a kamrában kelti életre Térey János Káli holtak című regényének hősét, a zombikat és önmagát is nagy kedvvel marcangoló sztárszínészt. Köves Gábor készített vele interjút, a fotókat pedig Zsólyomi Norbertnek köszönhetjük.

Vajon hogyan kell jól élni? Egyáltalán, mitől lesz egy élet tartalmas és teljes? Szerzőnk, Szűcs Péter néhány évvel ezelőtt bukkant Jay Shetty tanácsadó videóira, amelyek sokat segítettek neki a tudatos élet kialakításában. Hosszú előkészítés után most sikerült az indiai származású, Amerikában élő guruval exkluzív interjút készítenie.

A jövő cukrászata a nőké lesz – ezt állítják legalábbis a szakma kiemelkedő alakjai, akiket sorra vettünk 11 oldalas összeállításunkban. Egyre népszerűbbek a cukrász tanfolyamok, sokan váltanak állást édes reményekkel. Figyelem, a dossziénkban szereplő képek és történetek megzavarhatják a desszertfüggők nyugalmát!

Pollerman Judit vitorlázórepülő pilóta és oktató, évekig a női válogatott keret edzője is volt. A dunakeszi Malév Repülőklub elnöke, és ő felel a repülőtér működtetéséért is. Nemrég lett 74 éves, és azt mondja, hogy többek között annak köszönheti fiatalosságát, hogy sok időt tölt fiatalok körében. Gombkötő Emmának mesélt a mindennapjairól.

Először jelentkezik Új év, új én mellékletünk, amelyben egy kis évvégi önismereti elmélkedésre hívjuk az olvasókat. Az On the Spot stábjával a hosszú élet titkát kutatjuk, két elismert hazai gondolkodónak – Feldmár Andrásnak és Perintfalvi Ritának – a jövőre vonatkozó kérdéseket teszünk fel, meglátogatunk olyan családokat, amelyek a városból való kiköltözés küzdelmes és izgalmas módját választották, és arra is mutatunk példát, hogy felnőtt fejjel is lehet új barátokat szerezni.

A Marie Claire most SPARK by Pelote hematit, vagy onix karkötővel kapható limitált példányszámban az újságárusoknál!