Katy Perry együtt pózolt Orlando Bloom exével

2021. július 15.
"Abszolút imádom Katyt" - nyilatkozta korábban Miranda Kerr a volt férje, Orlando Bloom menyasszonyáról, Katy Perryről, akivel szerdán közösen részt vett egy jógaórán. Az együtt töltött időről természetesen Instagramra is posztoltak.

Katy Perry a minap egy jógaórán vett részt a vőlegénye, Orlando Bloom exével, Miranda Kerr-rel, és a közös testmozgásról több videót is megosztott Instagram-oldalán. De ugyanígy Kerr is megosztott az Instagram sztorijába egy közös szelfit, amihez csak annyit írt, hogy „Szeretlek Katy Perry”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő korábban is beszélt már arról, hogy mennyire jó a kapcsolata vőlegénye volt feleségével, akitől a színésznek van is egy 10 éves fia. „A mi kis modern családunkban ő a leginkább egészségtudatosabb. Az egyik legjobb dolog abban, hogy Miranda közelében vagyok, hogy kipróbálhatom az összes termékét, különösen, ha fia Flynn egy felpakolt hátizsákkal jön hozzánk ” – mondta Perry nevetve még áprilisban egy Insta live-ban, utalva a modell organikus kozmetikai márkájára.

De Miranda Kerr is áradozott korábban volt férje új párjáról: „Nagyon imádom Katyt. Annyira örülök neki, hogy Orlando rátalált, ahogy azért is hálás vagyok, hogy egy évvel a válásunk után én is megtaláltam a páromat.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!