Ismerd meg a Beauty Awards zsűrijét, és legyél te is zsűritag!

2022. április 17.
Május 11-ig lehet szavazni a legjobb hazai és nemzetközi szépségtermékekre, a Marie Claire Hungary Beauty Awardson induló márkákat a közönség mellett egy szakmai zsűri is értékeli.

A Beauty Awards keretein belül minden kategóriában két díjat osztunk ki, így az olvasóink és a zsűri is külön-külön véleményezheti a versenyző termékeket. A te szavad is számít, add le a voksod a kedvenceidre.

beauty-awards-2022

A szakmai zsűri

Tiefenthaler Eszter, a Marie Claire felelős szerkesztője

14 éve dolgozom a Marie Claire-nél, a figyelmem elsősorban a hosszabb, fajsúlyosabb cikkekre és természetesen a magazin egészére irányul, de mindig érdeklődéssel figyelem a szépségápolásról szóló cikkeinket is. Büszke vagyok rá, hogy ennyi év után is minden lapszámban tudunk újat mondani, mutatni az olvasóknak. A szerkesztőség tagjaival karöltve gyakran próbálhatunk ki új termékeket és kezeléseket – ilyenkor sikerül egy kicsit kikapcsolódni a szokásos napi hajtásból. A mindennapi szépségápolás terén a gyorsan, könnyen használható termékeket szeretem, a „láthatatlan” smink híve vagyok, és mindig gondot fordítok a hajápolásra is. A sok nevezés és a tavalyi díjazottak visszajelzései alapján büszkén mondhatom, hogy komoly elismerést jelent a Marie Claire Hungary Beauty Awards győztesének lenni, ennek megfelelő figyelemmel teszteljük majd a versenybe szálló újdonságokat.

Dóczy Júlia, a Marie Claire szépségszerkesztője

Az írás mindig is terápiaként működött nálam, idővel azonban rájöttem, hogy másoknak is örömet okozhatok vele – így a húszas éveim közepén elkezdtem újságíróként dolgozni. Szépségszerkesztőként öt éve vagyok a Marie Claire csapatában, az itt töltött idő alatt számtalan tapasztalattal, élménnyel lettem gazdagabb, a sok impulzus pedig egyre inkább segít kialakítani a saját szépségfilozófiámat. A cikkekben és a fotósorozatokban szeretem láttatni, milyen sokféle trend, eszme, szépségideál létezik a világban. Hiszem, hogy a nő nem futószalagon készül, hogy a testi-lelki egyensúly és a holisztikus gondolkodásmód segít minket igazán ragyogóvá tenni. Szerintem a kozmetikumok nem csupán termékek, hanem az öngondoskodásunk egyik formájaként vannak jelen a hétköznapjainkban. Az értékelés során is figyelembe fogom venni ezeket a szempontokat.

Ternyák Kata, az Imagine szalon tulajdonosa és szakmai vezetője

Szerencsés vagyok, mert az évek során sok területen kipróbálhattam magam a szakmán belül. Készítettem színházi és filmes frizurákat, részt vettem plakát- és divatfotózásokon, de dolgoztam például a Ford Models magyarországi képviseleténél is, ahol mi állítottunk pályára ma már világhírű modelleket. Hivatásomat a mai napig szenvedélyesen űzöm: a szalonomban a kollégáimmal mindennap szeretettel fogadjuk a szépülni vágyókat. Számomra fontos, hogy testet ölthessen a lélek, ezért sokat beszélgetek a vendégeimmel. Szeretem a frizurákat és a kezeléseket a vendég személyiségéhez igazítani, igyekszem megmutatni, segíteni a hozzám fordulóknak, hogy mi a legjobb a hajuknak. Mindemellett egy francia márka oktatójaként is dolgozom. Alig várom, hogy tesztelhessem a versenyben induló termékeket is.

Pataky Ági sminkmester

Tizenöt éve dolgozom a szakmában, ebből pár évet Londonban, a Givenchy vezető sminkmestereként töltöttem, hazatérve pedig a L’Oréal Paris vezető sminkmestereként folytattam pályafutásomat. Azóta szabadúszóként dolgozom: fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, esküvőkön szoktam tevékenykedni. És azt hiszem, pont ez a változatosság az, ami a munkámban és azon kívül is a leginkább inspirál. Érdekes helyszínek, új emberek, izgalmas kihívások. Imádok utazni, bejártam a fél világot egy hátizsákkal. A természetben tudok leginkább feltöltődni. Nagyon fontos számomra a környezetvédelem, éppen ezért törekszem a munkám során is természetes és bőrbarát termékeket használni. Úgy sejtem, hogy nekem a GoGreen kategória lesz a kedvencem.

Dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Egyetemen végeztem, de ösztöndíjjal többek között Kaliforniában, Milánóban és Münchenben is tanulhattam. A klasszikus bőrgyógyászat mellett a fényvédelem és a bőrdaganatok megelőzése is igencsak foglalkoztat, doktori disszertációmat is az UV-sugárzás bőrgyógyászati szerepéről írtam. Az American Academy of Aesthetic Medicine board certified orvosaként abszolút a holisztikus szemlélet híve vagyok az esztétikai bőrgyógyászatban is, legyen szó ránctalanításról, ajakformázásról vagy fillerekről, fontos számomra a természetesség. Izgalmasnak tartom, hogy egyre több komplex hatóanyag kap egyre nagyobb szerepet a kozmetikumokban, kíváncsi vagyok, mennyire lesznek hatékonyak a benevezett termékek.

Szavazz te is!

A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2022 pályázat támogatói: a Baileys és a Rossmann

Beauty-Awards-2022-tamogato