Marie Claire Beauty Awards: szavazz 2022 legjobb szépségtermékeire!

2022. április 13.
Megindult a verseny a Marie Claire Beauty Awards indulói között, a döntésbe pedig a szakmai zsűri mellett a közönségnek is van beleszólása. Válasszuk ki idén is együtt a kozmetikumok legjavát!

Egy hónapja van a szakmai zsűrinek és olvasóinknak, hogy megtalálják az itthon kapható legígéretesebb, leghatékonyabb, leginnovatívabb szépségtermékeket. A szakmai zsűriben helyet kapott Tiefenthaler Eszter, a Marie Claire magazin felelős szerkesztője és Dóczy Júlia, a Marie Claire magazin szépségszerkesztője, illetve olyan nevek, akik már évek óta aktívan tevékenykednek a szépségszektorban, így nagy tapasztalattal vágnak bele a pontozásba. Dr. Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos, Pataky Ágnes makeup artist, Ternyák Kata fodrász és az Imagine Szalon tulajdonosa és szakmai vezetője a következő hetekben több száz terméket tesztel, hogy közösen választhassák ki a legjobbakat.

beauty-awards-2022

A főbb kategóriákon túl, mint bőrápolás, hajápolás, testápolás, parfümök és sminktermékek, a szívünkön viseljük a fenntarthatóság ügyét is, ezért ahogy tavaly, úgy idén is elindítottuk a Go Green kategóriát. Az itt induló versenyzők természetes, bio, zöld, vegán összetevőkkel büszkélkedhetnek, vagy éppen környezetbarát csomagolásuk miatt nevezhettek az adott csoportba.

A te véleményed is számít

Nem kizárólag a szakmai zsűri fog dönteni, nagyon kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére is. A közönség – online szavazatai segítségével – szintén díjakat oszt ki az összes kategóriában. Ha szeretnél részese lenni ennek az izgalmas megmérettetésnek, add le a szavazatod kedvenceidre.

A szavazás menete

A szavazatodat 2022. április 11. – május 11. között adhatod le az alábbi linken:

https://marieclaire.hu/beautyawards-szavazas/

A szavazók között 20 db annamaria pap Vichy meggypiros bőrpénztárcát sorsolunk ki.

A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2022 pályázat támogatói: a Baileys és a Rossmann

Beauty-Awards-2022-tamogato

Promóció