Üdvözlet Capriról

2014. augusztus 09.
Két tehetséges fiatal olasz lány, Silvana F. Molaro és Rossella E. Frigerio, elkapva a dél-olasz sziget mesés feelingjét, - pluszként egy kis hollywoodi glamourt és némi kreatív eleganciát hozzáadva-, és megalkották a nyár legizgalmassabb szandáljait.

Egyedi, kizárólag kézzel készült darabjaik új szintre emelik Capri tradicionális szandálkészítő hagyományát, melyet általában családi vállalkozásként, kízárólag olasz bőrből és alapanyagokból készítettek, készítenek a helyiek.

A Sofia Capri és kollekciói az 1950-es és ’60-as évek legendás dívái előtt tisztelegnek, akik számtalanszor töltötték a nyarat a szigeten. Sophia Loren, Maria Callas, Jacqueline Kennedy és Brigitte Bardot, legendás eleganciájukat gyakran egészítették ki capri kézműves familiáitól vásárolt szandáljaikkal.

Tovább emelve a kötődést és a hagyományokat, a tervezők minden egyes szandált Capri és Anacapri utcáiról neveztek el, inspirációjuk pedig Capri partjait érő óceán kékje, Tragara ápolt kertjeinek zöldje, vagy a citromok sárga színe.

A különleges lábbelik ráadásul a világ bármely pontjáról megrendelhetőek.

Kedvenceinkért kattints a képre!