Ébredező természet és lenge fazonok a BEBI új kollekciójában

2022. május 09.
Nőalakok és növénymotívumok kavarognak a Bloom kollekció lenge darabjain, amik ezúttal is a fenntárhatóság és a kényelem jegyében készültek.

Megérkezett a hazai BEBI Loungewear legújabb, Bloom névre keresztelt kollekciója, ami az ébredező természetből és a gyerekkori nyarakból inspirálódott. Az új minikollekció kétféle mintával érkezik: egyaránt geometrikus sakktáblaalapra helyezett erőteljes nőalakokkal és stilizált virágmotívumokkal dobja fel a nyári napokat.

bebi-loungewear-bloom-kollekcio

„A kollekció színeit az alapszínek egyszerűségükben rejlő szépsége és a gyerekkorunk vidéken töltött
forró nyári napjai inspirálták. A piros szín a POPPY, a kék pedig a CORNFLOWER BLUE nevet kapta” – mesélik a márka alapítói, Juhász Dorottya és Horváth Anna Borbála.

bebi-loungewear-bloom-kollekcio

A darabok ezúttal lenge pamut és tencelkeverék anyagból készültek digitális textilnyomással, a loungewear vonalhoz hűen oversize, kényelmes fazonokban. A Bloom kollekcióban kétféle (egy rövid és egy hosszú ujjú) ing, illetve egy lenge nadrág kapott helyett, és mindhárom fazon esetében ügyeltek a fenntartható, szabászati hulladékot minimalizáló kialakításra is. „Mint az előző kollekciónk esetében, most is fontos volt számunkra az, hogy minden munkafolyamat Magyarországon történjen, olyan gyártók által, akiket személyesen is ismerünk, és akikben bízunk, ezáltal rálátásunk van az összes munkafolyamatra” – teszik hozzá az alkotók.

bebi-loungewear-bloom-kollekcio

bebi-loungewear-bloom-kollekcio

A vagány és kényelmes ingek és a laza, mégis feltűnő nadrág igazi nyári statement darabok lehetnek a ruhatárunkban, és bár a kollekció bemutatása után néhány nappal máris kifogytak a legnépszerűbb fazonok, a lányok megígérték, hogy hamarosan újratöltik a készleteket.

bebi-loungewear-bloom-kollekcio

Fotó: Zergi Borbála

Olvass tovább!