Elysian

2013. szeptember 11.
A trendelőrejelzések szerint a jövő évi tavaszi–nyári divat igazán finom, lágy ésnőies lesz.

Telt és pasztellszínek együttes jelenléte, finoman díszített kelmék, csipkés, áttört felületek, gyönggyel, kövekkel, kristályokkal díszített textíliák és anyagszélek jellemzik a kollekciókat. Letisztult és strukturált, klasszikus és innovatív anyagok együttes jelenléte határozza meg a jövő nyári divatot.

Az Elysian új kollekcióját Marokkó színei, díszítőművészete és a Casablanca ihlette. As time goes by… Hangzik fel a film híres dallama. A tervezők ezúttal olyan kollekciót szerettek volna létrehozni, amely a férfiruhatár egyik legtradicionálisabb ruhadarabját, a szmokingot gondolja újra és teszi nőiessé úgy, hogy közben vegyíti a filmben oly jellemző marokkói építészeti és díszítőművészeti elemekkel.

A kollekció színei a fehér, az aranyhomok, a marokkói kék és a fekete. Felhasznált anyagai a hernyóselyem (szatén és muszlin), a pamutselyem szatén, az organza, a puplin, a bőr és az üveggyöngy – használatuk során gyakran törekednek kontrasztokra. A kollekcióra a letisztult szabásvonalak, sziluettekben a szimmetria, a keleti színvilág és a részletekkel szembeni érzékenység jellemző. Nagy hangsúly került a kiegészítőkre is: az öltözékkollekciót táskák és övek teszik teljessé.

Kapcsolat: maisonelysian.com, facebook.com/maisonelysian
Showroom: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 14. (23-as kapucsengő)