Ütős rockkal tér vissza a The New York Times által is elismert Karin Ann

2022. január 29.
A szlovák popsztár, a kelet-európai Z generáció és a LGBTQ-közösség egyik idolja, Karin Ann sikeres debütáló lemeze után egy új, rockosabb dallal jelentkezik. A dal producere ezúttal is Matt Schwartz volt, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint Yungblud, Massive Attack, vagy Halsey.

Karin Ann őszinte és különleges popzenéjével számos globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben: klipjeit több mint 2 milliónak nézték meg eddig. Zenéjében olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket, és mindig kiáll a kisebbségek jogaiért is.

Már olyan komoly médiumok is felfigyeltek fel rá és elismerték, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába, ezzel egyidőben pedig a Times Square óriás kivetítőjére is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező énekes-dalszerző egyik klipje májusban megnyerte Munich Music Video Awardot is.

 

„Szerettem volna írni egy jó hangulatú dalt azoknak az embereknek, akik annak idején utáltak engem. Ehhez párosítottam egy szarkasztikus üzenetet. A dal producere most is Matt Schwartz volt, akivel nagyon jól megértjük egymást. Matt jól látja a kreatív ötleteimet, és nem fél kísérletezni sem. Számos jótanácsot ad, ami a zeneipar működését is segít jobban megérteni” – mesélte Karin Ann, aki a klip koncepcióját már a dalszöveg születésekor vizionálta. A fiatal énekesnőt tavasszal egy többállomásos turné keretében élőben is meghallgathatjuk.


Olvass tovább!