Mi is fát állítottunk a gyerekek gyógyulásáért

2013. december 12.
Jakabos Zsuzsanna, Ónodi Eszter és Lakatos Márk is eljött fát díszíteni velünk, hogy a beteg gyermekekért együtt kampányoljunk. Már állnak a csodaszép fák a jótékonysági karácsonyfa kiállításon a WestEnd City Center előtt, a Váci úti promenádon.

A Marie Claire is csatlakozott ahhoz a jótékony ügyet szolgáló Karácsonyfa Kiállításhoz, amely nagy valószínűséggel december 23-ig fő látványossága lesz a bevásárlóközpont előtti 300 méteres promenádnak. A több mint 20, különlegesen felöltöztetett fa nemcsak azért áll a promenádon, hogy gyönyörködjünk bennük. A kiállításon résztvevő cégek ugyanis értékes ajándékokat ajánlottak fel (mi például 5 darab éves előfizetést), amit bárki megnyerhet, ha a helyszínen vásárol egy 300 forintos tombolát. A kiállítás, azaz a nyertes és a nyeretlen sorsjegyekből befolyó, teljes bevételét a szervezők a daganatos és krónikus betegséggel küzdő Bátor Tábor Alapítvány gyerekeinek juttatják el.

„A Bátor Tábor Alapítvány nagy örömmel fogadta az együttműködés lehetőségét, hiszen minden támogatás hozzájárul a súlyosan beteg gyerekek táboroztatásához. Idén nyáron már az ötezredik táborozót fogadtuk a hatvani táborhelyen” – mondta Pintér András adományszervező.

Ónodi Eszter, Jakabos Zsuzsanna és Lakatos Márk is segédkezett nekünk a Marie Claire fa díszítésében.
„Egész évben fontos, hogy segítsünk, de karácsonykor még hangsúlyosabb ez az üzenet. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a jótékony kezdeményezést, és remélem, hogy minél többen eljönnek, megnézik ezeket a csodálatos fákat, és egy sorsjegy-vásárlással támogatják a gyerekek gyógyulását!” – mondta Ónodi Eszter.

„Minden évben családilag készítjük a szaloncukrot, és több évre visszamenőleg megvannak a szaloncukorpapírjaink, mert ezeket használjuk fel újra és újra. Így ezeknek a papíroknak már történetük van. Az ünnepek alatt persze én is engedek majd a csábításnak. Imádom az édességet, hatalmas csoki-rajongó vagyok, ha tehetném, folyton azt ennék” – mondta Jakabos Zsuzsanna úszónő.

„Jó néhány évben külföldön ünnepeltem a karácsonyt. Szingapúr, Bali, Kolumbia vagy Buenos Aires karácsonyi forgatagában azt tanultam meg, hogy a világ legtávolabbi pontjain, a legszokatlanabb külsőségek között is ugyanaz a vágy él az emberekben: a Kis Herceg szavaival élve ‘díszbe öltöztetni’ a lelküket egy különleges esemény, az ünnep szentségének megélésére” – tette hozzá Lakatos Márk.

A jótékonyság jegyében rendezett Karácsonyfa Fesztivál a WestEnd City Center előtt december 23-ig látogatható – mindenképen nézzétek meg a mi fánkat is!