Instagram: a legcukibb barátság

2014. február 07.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Kutyák, babák és a cukiságok pillanatok alatt nagy rajongótáborra tesznek szert az Instagramon. Mi most egy olyan usert ajánlunk, aki amellett, hogy a legaranyosabb kutya és gyerek barátságot dokumentálja, jó ügyet is szolgál.

Az amerikai Jessica Shyba (alias @mommasgonecity) négy évvel ezelőtt azért kezdett el blogolni, majd az Instagramot is használni, mert fogorvos férjével és akkor még csak két gyermekével Kaliforniából Manhattanbe költöztek. Így szerette volna tartani a kapcsolatot a családjával.

Írásai, posztjai – gyereknevelésről, anyaságról, divatról – olyan népszerűek lettek, hogy a rajongók mellett a szponzorok is megtalálták. Közben megszületett harmadik gyermekük, Beau, és került a házhoz egy kiskutya is, Theo, akit egy menhelyről fogadtak örökbe. Így indult #theoandbeau története.

A kiskutya, amikor Beau aludt, folyton mellékuporodott szundítani. A mama pedig dokumentálta, és alig pár hónap alatt 340 ezernél is több követője lett az Instagramon. Theo és Beau sztorijából csakhamar gyerekkönyv készül, illetve máris kapható és digitálisan is megosztható egy olyan képeslap, amelynek bevételével azt a menhelyet (Santa Cruz SPCA) támogathatjuk, ahonnan Theo származik.

Kövesd te is @mommasgonecity-t az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!