Instagram: kövesd a lányt!

2014. január 31.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Ezen a héten egy igazán különleges usert szeretnénk nektek ajánlani. Murad Osmann és barátnője szeretnek utazni, mindenfele járnak Hong Kongtól Londonig, ettől még nem lennének olyan érdekesek. De! Egészen egyedi módon dokumentálják élményeiket, ami nemhogy rengeteg követőt hozott számukra, de ötletüket már másolni is trendi a közösségi oldalon.

Az Instagramra feltöltött fotókon ugyanis a lány vezeti Muradot keresztül a világon. A megszokott turistafotóktól eltérően az a koncepciójuk, hogy a képeken a lány vezeti a fotóst, keresztül a világon. A szemszög pedig mindig, hogy a lány háta és Murad karja látszik a képeken, és persze a csodaszép környezet, vagy valami jellegzetesség a városból, ahol épp járnak.

Murad egyébként a moszkvai Hype Production-nél dolgozik, és rengeteget van külföldön forgatások miatt, ahová a barátnőjét is el szokta hívni, innen a nagy világjárás. A barátnő Natalia Zakharova, tévés műsorvezetőként színésznőként, szerkesztőként dolgozik.

Az ötlet Barcelonában pattant ki Murad fejéből, amikor barátnőjének elege lett abból, hogy mindent le akar fényképezni, megfogta a karját és magával akarta húzni, hogy hagyja abba. Láthatóan azonban valami újat indított el ezzel a mozdulatával, amit azóta Follow Me projektnek nevez az Instagramon. Így nem véletlen, hogy hamar 755 ezer követője lett.

Kövesd te is @muradosmann-t az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!


A képeket nagyobb méretben itt tudod megnézni!