TÖRŐDJ AZ EGÉSZSÉGGEL! – Lencsés Rita

2014. március 10.
Amióta az eszét tudja, a mozgás fontos szerepet tölt be az életében. Az érettségi után kezdett el aerobikkal foglalkozni – a mai napig űzi –, és olyan szerencsés, hogy taníthatja is.

Kollégájával, Borsodi Balázzsal kidolgoztak egy speciális aerobikedzői rendszert, amelyet évek óta tanítanak az International Wellness Institute keretein belül – egyre nagyobb sikerrel. Rita gyógytestnevelőként, pilatesoktatóként, később Elite bodyART™ trénerként végzett. Egy olyan rendszer képviselője lett Magyar-országon, amely egyedülálló a fitnesztrendek palettáján: komplexitása abban rejlik, hogy az emberi testet mint kerek egész rendszert nézi, a mindennapi negatív stresszt pozitív stresszé transzformálja, emellett tréninghatást is nyújt, segítve a test, a lélek és a szellem harmóniáját.

„Az egészség megőrzése nagyon összetett dolog. Akkor tudunk harmonikusan élni, ha egészségesek vagyunk. Az egészséghez pedig a rendszerességen és a tudatosságon át vezet az út. Többféle, összetett mozgás és a helyes táplálkozás a mozgatórugója, ugyanakkor a fizikai összetevők mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a lelki simogatásra is – fontos, hogy teljes életet éljünk! Nagy örömömre szolgál, hogy ez a kampány lehetőséget ad mindazoknak, akik a fent felsorolt területeken valami fontos, előremutató, egyedülálló tevékenységet végeznének, akiknek konkrét egészségjobbító tervük van. Szeretettel várom a pályázatokat a harmónia jegyében, és azt kívánom: őrizzük, vigyázzuk a legnagyobb értékünket, az egészségünket!”

A zsűri további tagjai:
Stepanovic Tijana – TÖRŐDJ A MŰVÉSZETEKKEL!
Jeney Orsolya – TÖRŐDJ A NŐKKEL!
Feuer Yvette – TÖRŐDJ A GYEREKEKKEL!

Fotó: Pejkó Gergő
Összeállította: Fiáth Marianna
Styling: Molnár Anikó
Stylistasszisztens: Kis Fruzsina
Smink: Kiss Csilla, Vörös Renáta
Haj: Kőrösi Krisztián