Marie Claire ÚJJÁSZÜLETÉS – Kampány a Nőkért 2014 – Pályázz te is!

2014. március 13.
Törődj magaddal – törődj másokkal is! Jelentkezz, és nyerd meg az 500 000 Ft-os díjat!

Van egy jó ötleted? Új alapokra helyeznéd a vállalkozásodat? Segítenéd egy közösség munkáját? Tanítanál, fejlesztenél vagy felvilágosítanál? A Marie Claire idén is segít valóra váltani az álmaidat – kíváncsian várjuk a pályázatodat.

Ösztöndíjprogramunkat az ÚJJÁSZÜLETÉS jegyében hirdetjük meg: 2014-ben is azt tűztük ki célul, hogy olyan nőket – és példaértékű projekteket – támogassunk, akik a nehéz körülmények ellenére is képesek hosszú távon gondolkodni, összefogni, motiválni egy kisebb-nagyobb közösséget és a munkájukkal, az ötleteikkel, a kitartásukkal hozzájárulni egy vállalkozás sikeréhez, kibővítéséhez. A frissesség, a bátorság és a lendület a kampány hívószavai.

NÉGY TÉMAKÖRBEN VÁRJUK A PÁLYÁZATOKAT:

1. Törődj az egészséggel! – Egészséges életmód, testi-lelki egészség, terápia, gyógyítás

2. Törődj a gyerekekkel! – 14 év alatti gyerekek támogatása, fejlesztése vagy oktatása

3. Törődj a művészetekkel! – Tehetségfelfedezés és -gondozás, művészeti programok

4. Törődj a nőkkel! – Női esélyegyenlőség, hatékonyabb női önérvényesítés, női szolidaritás

A négy legjobb pályázatot egyenként 500 000 forinttal* jutalmazzuk. A nyertes pályázókat a Marie Claire magazin júliusi számában is bemutatjuk. A legeredetibb, a leginkább személyre szabott pályázatot a Garnier különdíjjal jutalmazza. A különdíj egy 50 000 forint értékű Garnier-termékcsomag. A beküldött pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

A képekre kattintva olvashatsz a zsűri tagjairól.

Jelentkezési határidő: 2014. április 30.

A RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁST ITT TALÁLOD!

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei részére a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelem-adó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.