Instagram: a modellek búvóhelye

2014. április 25.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

A legtöbb divatház saját maga posztol a backstage-ből is fotókat – különösen, míg a divathetek zajlanak. A topmodellek világa és kulisszák mögötti élet így a show előtt és után már nem is tűnik olyan titokzatosnak. De vajon mit csinálnak a modellek, amíg castingra várnak, vagy amikor csak úgy kikapcsolódni szeretnének? Ha kíváncsi vagy rá, kövesd te is a @modelloungenyc usert.

A Modellounge X Microsoft egy egyedülálló hely New Yorkban, ahol a vezető modellek a bemutatók és castingok közti üres órákat exkluzív környezetben, értelmesen tudják eltölteni. A klubtagsági feltétele, hogy a top 10 modellügynökség egyikéhez tartozzanak. Az ötlet egyébként Bernard Smith fejéből pattant ki még 2009-ben: modell barátnője arra panaszkodott, hogy állandóan a Starbucksban kell ücsörögnie. A Lounge-hoz azóta számos márka csatlakozott, akik a legjobb kalóriaszegény ételeket, alkoholmentes italokat és a legújabb csúcstechnikát biztosítják a lányok számára.

Persze a Lounge legmozgalmasabb időszaka a New York Fashion Week, amikor egy sereg modellt leshetünk meg a világ minden tájáról. Xbox táncverseny, jógaóra, tréning a kifutós technikák javítására, medencézés, pózolása a fotófal előtt… itt mindig történik valami érdekes.

Kövesd te is @modelloungenyc profilját az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!