Bor és jazz a Balatonnál

2014. augusztus 12.
Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Paloznaki Jazz és Bor Piknik, ahol kellemes zene mellett, a Balaton partján élvezhették az odalátogatók a finom falatokat, könnyű borokat és persze a remek hangulatot.

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született. Idén harmadik alkalommal rendezték meg a fesztivált a Balaton északi partjának egyik leghangulatosabb falujában. Két nap alatt két színpadon 15 országosan ismert jazz produkció adott koncertet. A 2014-es év kiemelt fellépői a DePhazz és a Mezzoforte, illetve a Djabe, Tompos Kátya, a Bin Jip, a Mrs. Columbo, a Tárkány Művek, a Hajdu Klára Quartet, Manoya, Herczku Ágnes & Sinha Róbert, a Smárton trió és a Peet Project voltak, valamint színpadra léptek a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei is.

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik 2012-ben került először megrendezésre egy színpaddal, idén először két színpadon játszottak a zenekarok, a Microsoft Nagyszínpadon a sportpálya feletti domboldalon és a Homola Pincészet színpadán a Tájház udvarán.A piknik hangulatot piknik kosarak és gasztro vásár biztosította a paloznaki Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok is várták a családosokat.